10 / 05 / 2024

TİMCO Sokak ankara

TİMCO Sokak ankara

ANKARA Ankara'da 256 yapı dekorasyon markasını yatay bir AVM'de toplayan TİMCO Sokak mayısta açılıyor.Toplam 150 bin metrekare alan üzerine kurulu TİMCO Sokak'ta alışveriş için 50 bin metrekare alan ayrılmış durumda...

TİMCO Sokak’ta inşaat bitti, dükkanlar kiralanıyor!

Başkent’in yeni ticaret rotası olan Anadolu Bulvarı üzerinde, dekorasyon ve inşaat malzemeleri sektörünün lider markalarını bir araya getirecek TİMCO Sokak’ta inşaat çalışmaları tamamlandı, kiralamalar başladı...

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Depremlerin ardından Antakya için korkutan tablo ortaya çıktı! Olası Antakya depremi için o bölgeler işaret edildi...

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Antakya'da araştırma yapan Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, Antakya için korkutan tabloyu gözler önüne serdi. O bölgeleri işaret eden Kadıoğlu, yapılaşma olmamalı dedi. 

Türkiye'nin göbeğinde yer alıyordu... Bu sefer bir AVM iflas etti: Hepsi tahliye edilecek

Türkiye'de Ankara'nın göbeğinde yer alan bir AVM, iflas bayrağını çekti. AVM içerisindeki tüm esnaflar kısa süre içerisinde tahliye edilecek ve AVM artık hizmet vermeyecek.

TİHEK ve emlakçılardan, konutlardaki fahiş fiyatlara ilişkin açıklama!

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitli Kurumu (TİHEK) ve Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odasınca (ATEM), kiralık ve satılık konutlarda fahiş fiyatlar ile gayrimenkul sektöründeki problemlerle ilgili eğitim programı gerçekleştirdi.

Ankara’da et fiyatları sabitledi: Kıyma 190 TL, kuşbaşı 210 TL...

Et ve Süt Kurumu (ESK), Ankara'da perakende satış amacıyla sabit fiyatla et teminine başladığını duyurdu. Bu kapsamda,  Ankara'da 190 liradan kıyma ve 210 liradan kuşbaşı satılacak.

Ramazan pidesi fiyatları 2023! Ankara'da pide fiyatları ne kadar? İstanbul'da Ramazan pidesi ne kadar?

Ramazan ayına sayılı günler kala pide fiyatlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir pide fiyatları!

Fahiş kira fiyatlarına rekor ceza! Kiracılar rahat bir nefes alacak!

​​​​​​​Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7,8 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük deprem 11 kentte büyük yıkıma yol açtı. Mersin, Konya, Ankara ve Diyarbakır’da göç eden depremzedelere fahiş kira artışı uygulayan kişilere üçlü denetim başladı.

Türkiye’nin üç büyük ilinde ekmeğe zam! İstanbul, Ankara ve İzmir’de ekmek ne kadar oldu? İşte detaylar…

Ekmek fiyatlarının 7 liraya bile ulaştığı ülkemizde İstanbul, Ankara ve İzmir’den bir ekmeğe zam haberi daha geldi. İşte detaylar…

Ankara Kuzeykent kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonucu 29.06.2022!

Ankara Kuzeykent kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı ve TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonucu 29.06.2022 haberimizde yer alıyor. Ankaralıların yüzünü güldüren TOKİ Ankara Kuzeykent projesi için başvurular geçtiğimiz günlerde sona ermişti...

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda altyapıları çalışmaları tamamlanıyor!

2022 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Ankara-İzmir YHT projesi hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı Projesi'nin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Murat Kurum: Türkiye'de 22 ekolojik koridor kurulacak!

Türkiye'de Ankara merkezli ve başkentin kuzeyi ile güneyini, batısı ile doğusunu bağlayan 4 ana hat üzerinde 22 ekolojik koridorla, ana hatların birbirine bağlanacağını açıkladı...

Ankara konut satışında ikinci sırada!

Türkiye’de konut satışları, kamu bankalarının kredi faiz oranlarındaki önemli düşüşün ve kampanyaların etkisiyle Haziran ayında yıllık bazda yüzde 209,7 arttı ve 190 bin 12’ye ulaştı. Başkent Ankara, 21 bin 915 konut satışı ile İstanbul’dan sonra  ikinci sırada yer aldı.

Ankara'nın onaylanan imar planlarına yeni dava!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açtığı dava üzerine Ankara 7. İdare Mahkemesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Güvenpark Planlarına ilişkin yeni bir karar verdi.

TİMCO Sokak ankara Haberi

TİMCO Sokak ankara

ANKARA Ankara'da 256 yapı dekorasyon markasını yatay bir AVM'de toplayan TİMCO Sokak mayısta açılıyor. Başta Ankara olmak üzere bölgenin yapı malzemeleri ve dekorasyon anlamında cazibe merkezi olması beklenen TİMCO'nun yönetim faaliyetlerini yürüten AKG Statu'nun kurucu ortaklarından Koksal Ünal, tüketicilerin diğer AVM'lerde olmayan 'pazarlık' yöntemini burada kullanabileceklerini söyledi.Toplam 150 bin metrekare alan üzerine kurulu TİMCO Sokak'ta alışveriş için 50 bin metrekare alan ayrılmış durumda. 


TİMCO Sokak'ın iş geliştirme, proje yönetimi ve kiralama çalışmalarını yürüten AKG Statu'nun kurucu ortaklarından Koksal Ünal, Ankara'nın yeni ticaret merkezi Anadolu Bulvarı üzerinde hayata geçirilen projenin, gerek kiracılarına gerekse kurumsal ve bireysel müşterilerine birçok yenilik sunacağını belirtti. 


Güvenlik, otopark, temizlik sorunlarının ortadan kalktığı nitelikli bir alışveriş alanı projesi geliştirdiklerini kaydeden Ünal, "Ankara'nın yapı malzemeleri sektörünün en eski ve...