29 / 04 / 2024

interia'da kiralamalar başladı!

interia'da kiralamalar başladı!

İstanbul Dudullu'da hayata geçirilen interia’da kiralamalar başladı. Kiralamalar Türk Lirası cinsi üzerinden yapılacak.



Nobis A.Ş’nin Dudullu’da hayata geçirdiği en kapsamlı projesi olan mobilya ve dekorasyon merkezi interia'da kiralamalar başladı. Sektöre yeni bir soluk getirecek olan merkez, 47 bin metrekarelik kiralanabilir alanıyla kiracılarına uygun çözümler sunuyor.

interia da kiralamalar başladı!

İstanbul Anadolu Yakası Dudullu'da yer alan interia 110 bin metrekarelik kapalı alanda faaliyet gösterecek. Kiracılarına ihtiyaçlarına uygun büyüklükte mağaza kiralama imkanı sunan İnteria'nın toplamda 5 katı mağazalara ayrılmış 47 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. 

interia da kiralamalar başladı!

interia'nın Genel Müdürü Nadir Kayacan,"interia, mobilya sektörünün ihtiyaçlarına uygun çözümlerle projelendirildi. Bu nedenle iş ortağımız olan kiracılarımıza her türlü kolaylığı sunacağız. Perakende pazarını geliştirmenin yanı sıra, yeni satış ve dağıtım kanallarıyla da buluşmalarını sağlayacağız" açıklamasında bulundu. 

Tasatım kültürüne destek

interia, ‘Tasarım Kültürüne Destek’ programı kapsamında ‘İstanbul Tasarım Günleri’ adıyla her yıl düzenlenecek uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapacak. interia Genel Müdürü Nadir Kayacan, "6 bin metrekarelik özel bir alan ayırdık. Bu alan “mobilya sektörü için bir fikrim var” diyen herkese açık. Yaratıcı gruplar, tasarımcılar, üniversite öğrencileri, akademisyenler, kendine alan yaratmak isteyen her kişi ve oluşum bu uygulama alanında yıl boyu etkinlikler gerçekleştirebilecek" ifadelerinde bulundu. 


Geri Dön