17 / 05 / 2024

İnternet alışverişleriniz Yapı Kredi ile bedavaya gelsin! Son gün yarın sakın kaçırmayın!

İnternet alışverişleriniz Yapı Kredi ile bedavaya gelsin! Son gün yarın sakın kaçırmayın!

Yapı Kredi internet alışverişlerine özel dev kampanyayı açıkladı. İşte Yapı Kredi’nin bu kampanyası!



Yapı Kredi, bu zor ekonomik kriz döneminde müşterilerine özel kampanyalar sunuyor. Bu kampanyalar vatandaşları bir nebze de olsa rahatlatıyor. Yapı Kredi'nin mobil uygulaması vasıtasıyla ilk kez Yapı Kredi müşterisi olan kişilere, N11.com sitesinden yapacakları alışverişlerde 200 TL net indirim kazanma şansı sunuyor.

YAPI KREDİ İNTERNET ALIŞVERİŞ İNDİRİM KAMPANYASI SON GÜN!

Yapı Kredi tarafından sunulan kampanyada, 5 Mayıs ile 12 Mayıs tarihleri arasında Yapı Kredi'nin ilk defa müşterisi olan herkese n11 sitesi üzerinden yaptıkları alışverişlerde 200 TL indirim uygulayacak. Kampanyadan sadece Yapı Kredi Mobil'i indirerek, Yapı Kredi Müşterisi ol adımından devam ederek, süreci sonlandıran müşteriler faydalanabilecek. Bu süreci tamamlayarak müşteriler n11 üstünden yapmış oldukları alışverişlerde 200 TL indirim elde edecek.

Kullanıcıların, Yapı Kredi müşterisi olma sürecindeki görüntülü görüşme sırasında ek olarak belirtmeleri gereken husus ise n11 kampanyasından faydalanabilecek. Bunun ardından n11 internet sitesindeki kampanya sayfasında bulunan kampanya kodunu yani 'n11yk200'ü müşteri temsilcisine iletilmesi gerekiyor.

YAPI KREDİ ALIŞVERİŞ İNDİRİM KAMPANYASI ŞARTLARI ŞU ŞEKİLDEDİR!

kartı onaylanan vatandaşların SMS ile kişiye özel kullanılacakları 200 TL değerinde bir indirim kodu anında iletilecektir. 5 Mayıs ile 12 Mayıs tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil üzerinden müşteri olan kişilere 15 Mayıs'ta indirim kodu SMS yolu ile gönderimi yapılacak. Bu hakkı kazanan müşteriler alışveriş işlemlerini www.n11.com, m.n11.com ya da n11 mobil uygulamasında 'Sepetim' sekmesindeki 'Kuponlarım' alanına Yapı Kredi tarafından gönderilmiş olan 200 TL’lik indirim kodunu girerek faydalanabilecektir.

İlaveten bu indirim ise Dijital Kodlar & Ürünler, Yatırımlık Altın & Gümüş, Sim Kart & Hat & Paketler, Uzatılmış Garanti kategorilerinde yer alan ürünler dışındaki tüm ürünlerde geçerlidir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön