16 / 05 / 2024

iPhone 14 için tarih açıklandı! Çentik kaldırılıyor mu? İşte detaylar…

iPhone 14 için tarih açıklandı! Çentik kaldırılıyor mu? İşte detaylar…

Teknoloji devi Apple, yeni iPhone serisini tanıcağını etkinlik için tarih verdi. Apple’ın 7 Eylül'de gerçekleştirmeyi planladığı etkinlikte iPhone 14 serisinin yanı sıra  yeni akıllı saatini ve kablosuz kulaklığını da tanıması bekleniyor.



iPhone 14 için tarih açıklandı! Çentik kaldırılıyor mu? İşte detaylar…

Lansmanın tarihini açıklanmasından sonra yeni iPhone serisiyle ilgili birçok tahmin de yapıldı. iPhone 14'ün biraz daha büyüyerek 6.7 inç ekranla iPhone 13'e benzeyeceği öne sürüldü. Ayrıca, kullanıcıların daha önce çok fazla ekran alanı kapladığını belirterek şikayet ettikleri çentiğin bir iğne deliği ile değiştirileceğine dair tahminler de ortaya atıldı.

Ayrıca, yeni seride uydu bağlantısı ve 48 MP kameranın da yer alması bekleniyor. Apple'ın son geliştirdiği A16 Bionic işlemciden güç alacağı tahmin edilen iPhone 14'ün özel bir lansman rengi ile geleceği de tahminler arasında.

Konferans aynı zamanda online olarak da takip edilebilecek. Etkinliği Apples Events internet sitesinden takip edebilir veya Apple’ın resmi YouTube kanalından izleyebilirsiniz. 

Öte yandan geçen ay, Bloomberg'den Mark Gurman, iPhone 14 serisinin 7 Eylül'de yapılması planlanan bir etkinlikle tanıtılacağını öngörmüş ve etkinliğin bazı bölümlerinin çekilmeye başlandığını belirtmişti. Apple ise etkinlik tarihini resmi olarak duyurduğu bugüne kadar lansmanı sır gibi saklamıştı.

Rusya Merkez Bankası açıkladı: “22 milyar zararımız var”

A101’den fırsat ürünü televizyon! Onvo televizyon fiyatları ne kadar? 3 Eylül 2022 fiyat listesi…

Şok Market’ten indirim şenliği! Teknoloji ürünlerinde kaçırılmayacak fırsat! İşte, Şok Market 3 Eylül 2022 fiyat listesi


Geri Dön