05 / 05 / 2024

iPhone 15 için yeni iddia! Kamera dizilim tasarımı değişebilir

iPhone 15 için yeni iddia! Kamera dizilim tasarımı değişebilir

 Bir sonraki iPhone'un yeni bir kamera dizilimi stiline sahip olabileceği iddia ediliyor. 



Apple, iPhone 11 ve iPhone 11 Pro'dan bu yana üçgen (veya çapraz çizgi) kameralarla mevcut yuvarlak kare kamera tasarımını kullandı ve mevcut iPhone 14 serisini onu kullanan dördüncü model yaptı. iPhone 12 serisi tarafından eklenen düz kenarlar da dahil olmak üzere iPhone'un tasarımını oldukça beğensek de , Apple'ın önceki iPhone yeniden tasarım zamanlamalarından, yeni iPhone'ların görünümünü nasıl değiştireceğini düşünmesi mantıklı.

Aynı eski yamayı atmanın zamanı geldi mi?

Sızıntıda, ShrimpApplePro kamera çarpması için ne tür bir değişiklik beklediklerinden bahsetmiyor. Kameraların mevcut çarpma şekli içindeki düzeni gibi yalnızca ince bir ince ayar olması veya son birkaç iPhone neslinde olduğu gibi çıkıntının yeniden büyümesi mümkündür. Ancak Apple, daha köklü bir yeniden tasarımla bizi şaşırtabilir.

iPhone 15 için yeni iddia! Kamera dizilim tasarımı değişebilir

Belki de yeni piyasaya sürülen Samsung Galaxy S23 serisine benzer şekilde, telefonun arkasına tek tek yerleştirilmiş veya dikey olarak yerleştirilmiş kameraları göreceğiz . Veya Apple, iPhone XS'in hap şeklindeki kamera çıkıntısı gibi klasik bir iPhone tasarımını geri getirebilir .

 


Geri Dön