Teknoloji

iPhone 15 Pro söylentilere göre tam bu kadar olacak! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

iPhone 15 Pro'nun tasarımını gösteren bir render görseli yayınlandı. Pro modeli, kavisli bir tasarım, dokunmatik düğmeler ve daha büyük bir kamera sensörü ile yenilenecek! İşte ayrıntılar... Daha önceki sızıntılar, eylül ayında piyasaya sürülen telefonun USB-C de dahil olmak üzere dikkat çekici yeniliklere sahip olacağını gösteriyordu

iPhone 15 serisinin çıkış tarihi yaklaşırken peş peşe yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Daha önceki sızıntılar, eylül ayında piyasaya sürülen telefonun USB-C de dahil olmak üzere dikkat çekici yeniliklere sahip olacağını gösteriyordu. Apple iPhone 15 Pro'nun bir sunumu 9to5Mac tarafından paylaşıldı.

iPhone 15 Pro render görüntüleri paylaşıldı

Paylaşılan bir görsele göre iPhone 15 Pro, büyük bir tasarım değişikliğini beraberinde getirecek. Hem cam hem de metal çerçeve üzerinde kavisli kenarlara sahip olan güncellenmiş telefon, bu nedenle 14 ve 16 inç MacBook Pro'ların veya yeni M2 MacBook Air'in tasarımını andırıyor. Bu değişiklik, telefonu tutmayı daha rahat hale getiriyor ve yanlışlıkla dokunmaları azaltıyor. 

Apple, iPhone 15 serisinde bazı büyük değişiklikler hazırlıyor ve Eylül 2023 lansman tarihine henüz çok uzakta olsak da, telefonlarla ilgili ilginç detayları ortaya çıkaran sızıntılar ve söylentiler şimdiden başladı.

iPhone 15 ailesinin, kendisinden önceki iPhone 14 serisi gibi dört modelle yaklaşık yedi ay içinde, 2023 Eylül ayının ortalarında gelmesi bekleniyor.

İlk olarak, en uygun fiyatlı model olan 6.1 inçlik iPhone 15'e sahibiz. Ardından daha büyük, daha büyük bir pile sahip 6,7 inç iPhone 15 Plus geliyor. Ardından, Pro özellikleri ve birinci sınıf fiyat etiketi ile 6,1 inç iPhone 15 Pro ve son olarak, yeni büyük ve güçlü iPhone 15 Ultra'ya sahibiz. Evet, Ultra! Apple'ın, ilk periskop zum kamerası da dahil olmak üzere bu modeldeki daha büyük yükseltmeleri işaret etmek için "Pro Max" yerine Ultra adını kullandığı söyleniyor.

Büyük haber şu ki, dört modelin hepsinde, Apple'ın yaklaşık on yıldır kullandığı Lightning bağlantı noktasının yerini alan bir USB-C konektörü olacak. Başka bir söylenti, Dynamic Island'ın dört versiyona da geleceğini öne sürüyor. Bu yeni iPhone'lardan bazılarının geleneksel olanlar yerine dokunsal ses ve güç tuşlarına sahip olması da mümkündür.

IPHONE 15 PRO 17 ŞUBAT 2023 FİYAT LİSTESİ!

Hindistan'da Apple iPhone 15 Pro fiyatının 82.990 Rs olması bekleniyor. Apple iPhone 15 Pro'nun 19 Nisan 2023'te piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu, Apple iPhone 15 Pro'nun Siyah, Altın renginde sunulması beklenen 12 GB RAM / 256 GB dahili depolama tabanlı varyantıdır.

Son söylentiler, iPhone 15 Ultra modelinin bir fiyat artışı yaşayacağını ve bu modelin başlangıç fiyatının 1.200 Dolar, hatta 1.300 Dolar olabileceğini söylüyor! Bu, iPhone 14 Pro Max'in şu anki 1.100 $ başlangıç fiyatından yüz veya ikiyüz daha fazla.

Sadece 97 Euro'ya satılan Xiaomi Redmi A2 teknik özellikleri belli oldu! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...
Xiaomi 13 Lite'ın Avrupa fiyatı ortaya çıktı! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...
Xiaomi 11T Pro için son dakika müjdesi! Görmeyen kalmasın! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...