Teknoloji

iPhone kullanıcılarını sevindirecek haber! Fiyatı çok daha ucuz olabilir...

Apple'ın iPhone SE 3 olarak piyasaya sunduğu 3. nesil iPhone SE modelini yakında tanıtması bekleniyor. Yeni iPhone SE'nin fiyatı konusunda tüm herkesi şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. iPhone SE 3'ün fiyatının, öncekinden çok daha düşük olabileceği gündeme geldi..

Apple kullanıcıları tarafından büyük bir heyecanla beklenen iPhone SE 3 modeli için yeni iddialar gündeme geldi. iPhone SE 3 olarak isimlendirilecek olan modelin Mart ayı içerisinde tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

DİKKAT ÇEKEN İDDİA!

Analist John Donovan, yeni iPhone SE'nin fiyatının 300 dolardan başlayabileceğini açıkladı. iPhone SE 2020 ise 399 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkmıştı. Yani üçüncü nesil iPhone SE 3 için 99 dolarlık bir indirim yapılacağı iddiası ortaya atıldı. 

Başka bir analist olan Daniel Ives ise Apple'ın 399 dolarlık taban fiyata sadık kalacağını iddia etti.  

iPHONE SE 3'ÜN ÖZELLİKLERİ NELER?

Mynet'te yer alan habere göre; iPhone SE+ 5G adıyla da tanıtılabileceği ifade edilen yeni iPhone SE'nin 5G desteği, geliştirilmiş bir kamera ve Apple'ın iPhone 13'te kullandığı A15 Bionic çip ile güçlendirilmesi bekleniyor. Tasarım tarafında ise beklentiler, iPhone 8 benzeri bir tasarım olacağı yönünde. 

iPhone 13'ten 1.500TL'lik indirim!

Samsung Galaxy S21 Plus'da tam 4 bin 500 TL indirim! Bu fırsatı kaçırmayın!

Redmi Note 11 Pro modelinin çıkış tarihi belli oldu! İşte ayrıntılar...