28 / 04 / 2024

iPhone 13'ten 1.500TL'lik indirim!

iPhone 13'ten 1.500TL'lik indirim!

Uzun zamandır kullanıcıların merakla beklediği Apple son model akıllı telefonu iPhone 13, satışa çıkarıldığı fiyatından tam 1.500 TL düştü. Güncel fiyatı ise merak konusu. iPhone 13 alacaklar ne kadar ödeyecek? İşte merak edilen güncel detaylar...



Teknoloji dünyasında dengeler her geçen gün değişmeye devam ediyor. Bu kapsamda teknoloji şirketlerin aralarında oluşan rekabeti zirveye taşıyor. Türkiye'de teknoloji şirketleri arasında oluşan bu rekabetin en önemli nedenlerinden biri fiyat. Apple modelleri biraz daha düşük rakamlara sahip olsaydı Türkiye pazarındaki payı çok daha fazla olacaktı. iPhone 7, 6, 5 ve 5s modelleri şimdiki akıllı telefon modellerine göre daha uygun fiyat etiketine sahip. iPhone X modelinin satışa çıkarıldığı zamandan bu yana Apple'da fiyat etiketleri bir daha düşüş göstermedi. Apple'ın kendi sitesinde iPhone 13 fiyatları 14.799 Türk Lirasından satışa sunuluyor.

Teknolojiokucom'da yer alan habere göre, sarı siteden iPhone 13 modeli cep telefonunu 11.500 Türk Lirasından almanız mümkün. Kapalı kutu ve sıfır cihaz. Bu akıllı cihazın tek dezavantajı uluslararası garantisi olmaması. Telefonlarda e sim özelliği de var.

Redmi K50 Gaming Edition'ın 60 saniye içindeki rekor satışına inanamayacaksınız!

Android 13 güncellemesi alacak modeller sızdırıldı! İşte güncellemeye sahip olacak o modeller...

LG'den 700 TL'lik indirim! Beyaz eşya ürünlerinde büyük fırsat!

Xiaomi Mix Fold 2'nin çıkış tarihi belli oldu!

Xiaomi 150W hızlı şarj desteği ile geliyor!

Türkiye'de üretilen Redmi 10 modeli görücüye çıktı!

Galaxy Tab 8'e beklenmedik talep! Stoklar hızla eriyor!

 


Geri Dön