Sektörel

İran televizyonlarında 'ev karşılığı Türk Pasaportu' denerek SeaPearl Ataköy projesinin reklamları yapılıyor!

Kuzu Grup'a ait Ataköy'deki SeaPearl projesinin reklamları İran televizyonlarında 'ev karşılığı Türk Pasaportu ve vatandaşlık' ifadeleriyle yayınlanıyor. İşte ayrıntılar...

Son zamanlarda yabancılara konut karşılığında Türk vatandaşlığı verilmesi konusu gündemden düşmüyor. Bunun doğru olmadığı vatandaşlar, uzmanlar ve kimi zamanda siyasetten isimler tarafından açıklanıyor. 

Ancak, yabancı ülkelerin televizyonlarında da dönem dönem 'ev karşılığı Türk Pasaportu ve vatandaşlık' ifadeleriyle Türkiye'deki projelerin satış reklamları yer alıyor. Yeni bir reklam sosyal medyada gündeme geldi. 

Asia Press Türkiye Yayın Yönetmeni Mustafa Kılıç, https://x.com/MusSKilic resmi X sosyal medya hesabından Türk vatandaşlığı reklamları ile ilgili bir paylaşım yaptı. 

Söz konusu paylaşımında Kuzu Grup'a ait Ataköy'deki SeaPearl projesinin reklam videosuna yer veren Mustafa Kılıç, şu ifadeleri kullandı:

"Daire karşılığı Türk Pasaportu ve vatandaşlık reklamları bu sefer İran tv'lerinde 

Ataköy sahilini Türk vatandaşlarına kapatan Kuzu Grup'a ait denize sıfır konut projesi SeaPearl, reklamı ;

 Ziraat Bankası’nın ‘gücü’ ve ‘Türk pasaportu’ hediyesiyle" sloganıyla veriliyor."

Söz konusu reklamda, projenin dairelerinin içinden görüntüler, "Ziraat Katılım Bankası yanınızda" ve "Türk vatandaşlığı sahibi olma" ifadeleri yer aldı. 

Peki vatandaşlar gayrimenkul satışı karşılığında Türk vatandaşlığı verilmesi ile ilgili neler söyledi? İşte o paylaşıma gelen yorumlar... 

Konut alanlar şanslı! Geçen sene ev almayıp bu sene alan 3+1 dairenin bir odasını bedavaya getirmiş oluyor!

Malatya 6 büyüklüğünde sallandı, deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: 2020 Elazığ, 6 Şubat depremleri sonrası...

İhtiyaç kredisi faizlerine Ekim ayarı! 6 ay vadeli 50 bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Kurumların yüzde 20 üzeri çıkış beklediği 8 banka hissesi açıklandı