16 / 05 / 2024

İş arayanlar müjde! Milli Savunma Bakanlığı 30 BİN 62 personel alımı yapacak! İşte başvuru detayları...

İş arayanlar müjde! Milli Savunma Bakanlığı 30 BİN 62 personel alımı yapacak! İşte başvuru detayları...

Milli Savunma Bakanlığı 30 bin 62 personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Milli Savunma Bakanlığı personel alımı başladı mı? Milli Savunma Bakanlığı personel alımı ne zaman başlayacak? İşte detaylar...



MSB KADRO VE BRANŞ DAĞILIMI BELLİ OLDU MU?

Milli Savunma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan 30 bin 62 personel alımına dair kadro ve branş dağılımı henüz açılanmadı. Önümüzdeki günlerde kadro ve branş dağılımlarının da açıklanması bekleniyor.

İş arayanlar müjde! Milli Savunma Bakanlığı 30 BİN 62 personel alımı yapacak! İşte başvuru detayları...

HULİSİ AKAR DUYURDU: 30 BİN 62 PERSONEL ALINACAK!

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, MSB personel alımına dair açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, nitelikli insan gücünün temini konusunda çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Akar subay, devlet memuru, astsubay, işçi, askerî öğrenci ve sözleşmeli er alımına yönelik çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel temini için planladıklarını belirten Akar, "Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor. 2 Nisan’da yapılacak askerî öğrenci aday belirleme sınavı ile öğrenci alımına yönelik çalışmaları başlayacak, daha sonra hazirandaki mülakatlarla devam edecek" dedi.

Tüm gençleri, Millî Savunma Bakanlığının, Türk Silahlı Kuvvetlerinin geleceğinde ve ülkenin savunma ve güvenliğinde görev almaya davet ettiğini belirten Bakan Akar, "unun parlak ve kutlu bir gelecek olduğunun da gençlerimiz tarafından bilinmesini istiyoruz.” diye kaydetti.

Öte yandan Karayolları Genel Müdürlüğü en az ilkokul mezunu 3 bin personel alımı yapacağını duyurdu. Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde merkez ve taşra teşkilatında çalışmak üzere 3 bin personel alımı yapılacağı kaydedilmişti. Alım olacak meslek branşları ve koşulları belli olurken başvuruların alınmaya başlayacağı tarih ve süre de belli oldu.

Karayolları Genel Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere merkez ve taşra teşkilatına 3000 personel alımı İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. 2 Mayıs tarihinde başlayan başvurular 5 gün sürecek. Söz konusu başvurular esube.iskur.gov.tr internet sitesi üzerinden ve ALO 170'i arayarak yapılacak.

İslam Memiş üstüne basa basa açıkladı! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek!

Kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? Uzman isim tek tek açıkladı!

Tarım Kredi yeni ay kataloğunu yayımladı! İndirimler peş peşe geldi! 5 kg Persil 99 TL, 1 kg küp şeker 24 TL'ye düştü!


Geri Dön