30 / 04 / 2024

İş arayanlara müjde! 11 bin TL'ye başlatıyorlar

İş arayanlara müjde! 11 bin TL'ye başlatıyorlar

İş arayanlar dikkat! Türkiye Radyo Televizyon Kurumu yeni personel alacak. İşte gerekli şartlar...



İş arayanlara güzel haber! Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) yeni personel alımına başladığını açıkladı. 2023 yılı için her gün yeni personel alımlarını duyurmaya devam eden TRT başvuruların başladığını duyurdu. Ortalama olarak en az 11 bin TL civarında maaş verileceği belirtti. Peki, hangi meslekler için personel alınacak? Kimler başvurabilir? İşte tüm detaylar...

TRT, resmi web sayfası üzerinden personel alımlarını güncelliyor. Kendi bünyesinde ortalama 11 bin TL civarında maaşla personel alacağını duyurdu. En az lise mezunu en fazla ise lisans mezunları arasından alımlar olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön