05 / 05 / 2024

İş arayanları sevindiren açıklama! Personel alımı yapılacak, işte şartlar

İş arayanları sevindiren açıklama! Personel alımı yapılacak, işte şartlar

Kamu kurumlarında çalışmak isteyenler için cazip kurumlardan biri de ÖSYM oldu. ÖSYM, personel alım ilanını yayınlayarak iş arayanlara umut ışığı olmuş durumda. Kuruma 30 sözleşmeli personel alımı yapılacak. İşte tüm ayrıntılar…



Kamu kurumları zaman zaman farklı pozisyonlar için farklı ilanlar yayınlıyor. İlanda yer alan pozisyonlar için adayların farklı şartları yerine getirmesi gerekmekte. Aynı zamanda memuriyete atanmak için gerekli şartların sağlanması da tüm adaylar için zorunlu durumda.

Kamu kurumları arasında ÖSYM de cazip bir seçenek olarak görülüyor. ÖSYM’de çalışmak isteyenler için yeni bir ilan yayımlandı. Bu ilana göre alınacak personel sayısı 30 olarak belirtildi. Bu personeller, sözleşmeli olarak kurumda istihdam edilecek.

ÖSYM’nin hangi branşlar için personel alımı yapacağı belli oldu. Buna göre büro personeli, destek personeli ve güvenlik görevlisi alınacak.  Ankara  için 5 büro personeli alınması planlanıyor.

Destek personeli olarak Ankara’ya 14, İzmir’e 1 kişi alınacağı duyuruldu. Güvenlik görevlisi alımı ise Ankara’ya 4, İzmir’e 2 personel olacak şekilde planlandı. Adayların hem genel memuriyete atanma hem de pozisyon için gereken şartlara sahip olması gerekiyor. İstenen şartları sağlamayan adayların başvuruları kabul edilmiyor.


Geri Dön