30 / 04 / 2024

İŞKUR üzerinden 18 bin personel alımı yapılacak! İşte o meslekler

İŞKUR üzerinden 18 bin personel alımı yapılacak! İşte o meslekler

İŞKUR üzerinden kamu ve özel kurumlar personel alımı yapılıyor. Birçok kişinin istihdam edilmesine yardımcı olan İŞKUR'da açılan ilanlar her gün güncelleniyor. 2023 Şubat ve Mart ayları itibarıyla İŞKUR 18 bin 208 personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...



Beden işçisi iş ilanları sürekli araştırılan konular arasında bulunuyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) 18 bin 208 beden işçisi alımı yapılacağını açıkladı. İnternet sitesi üzerinden ilanları yayımlayan İŞKUR personel alımı ile ilgili detaylar merak ediliyor. İşte merak edilenler...

İŞKUR BEDEN İŞÇİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İŞKUR üzerinden temizlik görevlisi alım ilanlarına başvuruda bulunabilmek için http://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresine giriş yapın "Meslek" yazan kutucuğa "Beden İşçisi" yazın ve ara seçeneğine tıklayın. Karşınıza çıkan ilanlara giriş yapın. Başvuru şartlarını taşımanız halinde "Başvur" butonuna tıklayın ve başvurunuzu gerçekleştirin.

İlk defa İŞKUR üzerinden başvuruda bulunanların ise İŞKUR kaydı oluşturmaları gerekiyor. İŞKUR kayıt bölümüne girerek özlük bilgilerinizi doldurun ve akabinde kaydederek giriş yapın.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön