21 / 05 / 2024

İŞKUR üzerinden 18 bin personel alımı yapılacak! İşte o meslekler

İŞKUR üzerinden 18 bin personel alımı yapılacak! İşte o meslekler

İŞKUR üzerinden kamu ve özel kurumlar personel alımı yapılıyor. Birçok kişinin istihdam edilmesine yardımcı olan İŞKUR'da açılan ilanlar her gün güncelleniyor. 2023 Şubat ve Mart ayları itibarıyla İŞKUR 18 bin 208 personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...



BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

*Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

*En az ilkokul mezunu olmak,

*Sağlık problemi bulunmamak,

*Takım çalışmasına yatkın,

*Kişisel temizliğine önem veren,

*Tam veya yarı zamanlı çalışmaya uygun,

*18 - 40 yaş aralığında

İŞKUR'A NASIL KAYIT OLUNUR?

İŞKUR kayıt olmayı anlatmadan önce bilmeniz gereken önemli bazı satır başları bulunmaktadır. İŞKUR iş arayanlar ile işverenleri ayırmış ve sisteme üye olmak için öncelikle hangisi için kayıt olduğunuzu sormaktadır.

Üyelerin hesaplarını etkinleştirebilmeleri için e-posta ya da telefon numarası girmeleri gerekmektedir. En az birisini girmek yeterlidir. Aksi durumda onay kodu iletilemeyeceği için üyelik aktif edilemez.

Üyelerin hesapları son işlem tarihinden itibaren 1 sene içerisinde aktif olmaz ise yani hesaba bu süre zarfında giriş yapılmaz ise üyelikler dondurulur. Bu süre özürlü ve eski hükümlü kayıtlarında iki senedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön