21 / 05 / 2024

İŞKUR üzerinden 18 bin personel alımı yapılacak! İşte o meslekler

İŞKUR üzerinden 18 bin personel alımı yapılacak! İşte o meslekler

İŞKUR üzerinden kamu ve özel kurumlar personel alımı yapılıyor. Birçok kişinin istihdam edilmesine yardımcı olan İŞKUR'da açılan ilanlar her gün güncelleniyor. 2023 Şubat ve Mart ayları itibarıyla İŞKUR 18 bin 208 personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...



Üyeler tarafından 15 gün içerisinde okunmayan tüm mesajlar otomatik olarak silinmektedir.

İŞKUR'a kayıt olmak için öncelikle yazımızın başında da söylediğimiz gibi İşveren mi iş arayan kişi mi olduğunuzu belirtmeniz gerek.

Daha sonra karşınıza çıkan üyelik sözleşmelerini kabul etmeniz ve profil bilgilerinizi (şifre, isim soyisim vb bilgileri) eksiksiz ve doğru olarak girmeniz gerekmektedir. Bu aşamayı kaydettikten sonra profilinizi oluşturursunuz. Bu alanda öğrenim durumunuz, özellikleriniz, eğitim durumunuz, iş aradığınız pozisyonlar vb bilgileri aşama aşama doldurur gerekirse word dosyası halinde özgeçmiş de ekleyebilirsiniz.

Profil fotoğrafı eklemeniz de bu aşamada önerilir. Çünkü yapılan araştırmada profil fotoğrafı olanların iş bulma olasılıklarının daha fazla olduğu görülmüştür. Ardından İŞKUR size bir danışman atar ve işveren ile sizi ya da işçi ile sizi buluşturmak için çalışmalarını devam ettirirler.

İnternet üzerinden İŞKUR'a üye olmak istemiyorsanız, bulunduğunuz şehirdeki en yakın İŞKUR İl Müdürlüğüne eğitim durumunuzu gösterir bir belge ile kayıt için başvuruda bulunmanız da seçenekler arasındadır. Burada bulunan görevli personel size kayıt işlemleri için yardımcı olacaktır.

BEDEN İŞÇİSİ (GENEL) BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN!

BEDEN İŞÇİSİ (iNŞAAT) BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN!

BEDEN İŞÇİSİ (TAŞIMA, YÜKLEME-BOŞALTMA) BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN!

BEDEN İŞÇİSİ (TEMİZLİK) BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön