12 / 05 / 2024

İş Bankası borçların kökünü kazıyacak. Borçlarınızı silmek için hemen bakın

İş Bankası borçların kökünü kazıyacak. Borçlarınızı silmek için hemen bakın

İş Bankası vatandaşların borçlarını ödeyebilmesi adına çok önemli bir kredi kampanyasını devreye soktu. Banka tarafından uygun koşullarda 50 bin TL kredi verilecek. İşte detaylar...



Esnaflar, bu krediye anında başvuru yapabiliyor ve başvurular onaylandıktan hemen sonra ise kredilerini kullanabiliyorlar. Krediye başvuru yapmak da oldukça kolay. Şubeye gerek kalmadan bu başvuru işlemleri uzaktan da yapılabiliyor.

Anında Ticari Kredi ile pek çok esnaf, maddi sıkıntılarına çözüm bulabilecek. İş Bankası’nın sunduğu bu fırsatla ekonominin bir nebze de olsa hareketlenmesi ve esnaflarının yükünün biraz olsun hafiflemesi amaçlanmakta.

İŞ BANKASI KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İş Bankası’nın vermekte olduğu Anında Ticari Kredisi ile pek çok esnaf rahat bir nefes alacak gibi duruyor. 50 bin TL’ye kadar düşük faizlerle kredi verecek olan banka, geri ödemelerde de esnaflara çeşitli kolaylıklar sunacak.

Bu kredi için esnaflar ve gerçek kişi tacir müşteriler başvuru yapabilecekler. Yapılan başvurular banka tarafından değerlendirilir ve olumlu yanıt alanlar bu 50 bin TL’lik krediden anında faydalanabilirler.


Geri Dön