18 / 05 / 2024

İş Bankası durdu durdu bomba gibi bir kampanya patlattı! Tüm bankalar sus pus oldu!

İş Bankası durdu durdu bomba gibi bir kampanya patlattı! Tüm bankalar sus pus oldu!

Banka promosyon ödemeleri kapsamında araştırmalar devam ediyor. İş Bankası’ndan yeni kampanya haberi peş peşe geldi. Tüm müşteriler 19 Mart tarihine kadar başvuru yapabilecek.



İŞ BANKASI KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU


İş Bankası Maximum Kart’la market alışverişlerinde 150 lira MaxiPuan!" kampanyasıyla insanların yüzünü güldürdü. Başvuru yapmak isteyenler kampanya ayrıntılarını yakından takip ediyor. Kampanya için aranan koşullar şu şekilde:

İş Bankası'nın inanılmaz fırsatlarından faydalanmak isteyenler Maximum Mobil'den ya da İşCep'ten Market Kampanyası'na katılması gerekiyor. 1 Mart-19 Mart tarihleri arasında Maksimum kart ile maksimum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapılan 400 lira ve üzeri ilk peşin market alışverişinde ve farklı günlerde yapılan 400 lira ve üzeri peşin alışverişlerde 30 lira kazanma olanağı sunuluyor. Bunun yanında müşteriler MaxiMil olarak da toplam 150 lira MaxiPuan kazanabilecek.

İş Bankası durdu durdu bomba gibi bir kampanya patlattı! Tüm bankalar sus pus oldu!

Kazanılan puanlı 23 Mart 2023’te son kullanılan karta yüklenecek. Alışverişlerden kazanılan MaxiPuanların son kullanım tarihi ise 30 Nisan 2023 olarak belirlendi. Kampanya çerçevesinde kullanılan son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması halinde puanlar MaxiMil’e dönüştürülecek. Müşteriler kazandıkları puanları MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanabilecek.
Maximiles’a yüklenen puanlar Avans MaxiMil kapatmak için kullanılamayacak. Kampanya kredi kartında değil müşteri bazında yapılıyor. Her müşteri kampanyadan sadece bir defa yararlanabiliyor. Kampanya çerçevesinde kazanılan en fazla tutar ise 150 lira olarak kartlara yansıtılacak.

KAMPANYAYA İLİŞKİN DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

EYT’lilere yeni zam geliyor! Detaylar belli oldu! EYT'lilerin başına talih kuşu kondu!

Sosyal yardım alan vatandaşlara son dakika haberi! O ödemeler zamlandı!

İslam Memiş’ten altına ilişkin peş peşe açıklamalar! Fiyatlar aniden tavan yapacak!


Geri Dön