17 / 07 / 2024

İş Bankası emeklilerin gönlünü aldı! Promosyon rakamlarını duyan inanamadı!

İş Bankası emeklilerin gönlünü aldı! Promosyon rakamlarını duyan inanamadı!

Emekli vatandaşların promosyon haberlerine olan ilgisi hala devam etmektedir ve İş Bankası'ndan da bu konuda önemli bir haber gelmiştir. İş Bankası, promosyon alan emekli vatandaşlar hakkında önemli bir gelişme duyurdu. Ayrıntılar haberimizde yer almaktadır.




İş Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yeni bir promosyon kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, "Bi' emekli olayım ilk iş hayallerimi gerçekleştireceğim diyenler emekli maaşını İş Bankası'ndan alıyor, 7.500 TL'ye varan nakit promosyon kazanıyor" ifadesi kullanıldı. İşCep üzerinden kolayca İş Bankası'na emekli maaşının taşınabileceği ve promosyon talebinde bulunulabileceği belirtildi.

İş Bankası'nın T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yaptığı anlaşma çerçevesinde, 1 Kasım 2022 ile 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olan emekli promosyon kampanyasıyla, emeklilerin İş Bankası'ndan maaş almaları veya mevcut emekli maaşlarını İş Bankası'na taşımaları durumunda, 7.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi.


Geri Dön