19 / 05 / 2024

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Son dakika! 6 Nisan'a kadar vaktiniz var!    

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Son dakika! 6 Nisan'a kadar vaktiniz var!    

İş Bankası'ndan gençlere özel yeni bir kampanya geldi. Bankadan gelen açıklamaya göre; 100 MaxiPuan dağıtılacak!..İşte ayrıntılar...



Maximum Gençliler Ulaşım Harcamaları ile 100 TL Maxipuan Kazanıyor

Maximum kart sahibi gençlerin ulaşım harcamalarına özel bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında, 18-25 yaş aralığındaki Maximum kart sahipleri, toplamda 100 TL Maxipuan kazanabilecek.

Kazanacağınız MaxiPuan’lar 14 Nisan 2023 tarihinde en son kullandığın kartına yüklenecektir. MaxiPuan'larını Maximum anlaşmalı işyerlerinde kullanabilirsiniz.

Kampanyaya katılmak için, Maximum mobil uygulamasından kampanyaya katıl butonuna tıklamak gerekiyor. Daha sonra, kampanya süresince toplamda en az 500 TL tutarında ulaşım harcaması yapmak yeterli olacak.

 İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Son dakika! 6 Nisan a kadar vaktiniz var!    

Kampanya dahilinde toplanan Maxipuanlar, Maximum mobil uygulaması üzerinden kullanılabilecek. Maxipuanlar ile birçok alışverişte indirimlerden yararlanılabiliyor ya da MaxiPuan Market'ten hediye seçenekleri alınabiliyor.

Kampanya 6 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Gençler, kampanya kapsamında 100 TL Maxipuan kazanarak, Maximum avantajlarından yararlanma fırsatı elde edebilirler.

KAMPANYA AYRINTILARI!

Kampanyaya dahil işlemler ve kartlar: Kampanya şehirlerarası uçak, gemi, tren ve otobüs bileti alımlarında geçerlidir.  Maximum Genç kredi kartları ve Maximum Genç Bankamatik kartları ile yapılan harcamalar dahildir.  

• Kampanyadan yararlanmak için 06 Mart-07 Nisan tarihleri arasında Maximum Mobil'den kampanyaya katılmak gerekmektedir. 

• Kampanya kart bazında değil, müşteri numarası bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 100 TL MaxiPuan kazanabilir.

• Taksitli alışverişler de kampanyaya dahildir. 

• Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuan'lar geri alınacaktır.

• İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Asgari ücretli çalışanlara yeni teşvikler: Brüt yerine net ödeme ve prim Desteği! Kimse bunu beklemiyordu!
İş Bankası'ndan son dakika açıklaması! Yeni kampanyasını resmen duyurdu! 31 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var!
Müjde..Müjde...Müjde...Tek tıkla başvuran şıp diye 1.611 TL para alacak!

Geri Dön