Kent Haberleri

İş Bankası kartı olanlar hemen baksın! Yeni bir kampanya açıklandı! 31 Mart'a kadar vaktiniz var!

Bankalar kampanyalarını müşterileri için sunmaya devam ederken İş Bankası'ndan mart ayına özel dikkati çeken bir duyuru geldi. İşte bütün ayrıntılar...Buna göre ise 100 yılı aşkın süredir aktif faal gösteren İş Bankası tarafından da İşCep üzerinden ilk kez İş Bankası müşterisi olacak vatandaşlara faizsiz taksitli nakit avans müjdesi de resmen geldi

Özel bankaların vatandaşlara sunduğu ayrıcalıklı ve özel teklifler kampanyalar sayfalarında yer almaya devam ediyor. Buna göre ise 100 yılı aşkın süredir aktif faal gösteren İş Bankası tarafından da İşCep üzerinden ilk kez İş Bankası müşterisi olacak vatandaşlara faizsiz taksitli nakit avans müjdesi de resmen geldi. Banka resmi internet sayfasında kampanyaya dair detaylar da paylaşıldı.

İŞ BANKASI'NDAN 10 BİN TL FAİZSİZ NAKİT AVANS

İşcep üzerinden yeni bir hesap açan müşteriler, 10 bin TL'ye kadar faizsiz nakit desteği alabileceklerdir. Ancak, bu desteğin belli koşulları ve limitleri olabilir. Bu nedenle, ilgilenen kişilerin İş Bankası'nın resmi internet sitesinden veya müşteri hizmetleri kanallarından ayrıntılı bilgi edinmeleri önerilir.

Bankalar kampanyalarını müşterileri için sunmaya devam ederken İş Bankası'ndan mart ayına özel dikkati çeken bir duyuru geldi. İşte bütün ayrıntılar...

İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamayla, İşCep'ten hesap açan müşterilere faizsiz nakit avans kampanyası sunduğunu duyurdu. Kampanya detaylarına göre, İşCep'ten İş Bankası müşterisi olanlar kredi kartlarıyla 10 bin TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanabilecekler. Kampanya koşulları arasında son başvuru tarihi 31 Mart olarak açıklandı ve kredi kartı başvurularının onaylanması gerekiyor. İş Bankası ayrıca kampanya ile ilgili tüm bilgilerin İşCep'te yer aldığını belirtti.

İş Bankası resmi internet sitesinde 10 bin lira nakit avans kampanyasını detaylandırarak, ''İşCep’ten İş Bankası müşterisi olun, 10.000 TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans Ayrıcalığından yararlanın!'' ifadelerine yer verdi. 

Kampanya detayları ve katılım koşullarını da paylaşan banka, "Siz de İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olun, kredi kartınızla 10.000 TL’ye varan faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından ve daha birçok ayrıcalıktan yararlanın!'' diyerek şartlı koşulları yayımladı. Buna göre İş Bankası'nın 10 bin liralık nakit avans fırsatından faydalanmak için son tarih 31 Mart olarak açıklanırken; İşCep ''Müşteri Olmak İstiyorum'' özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvuruları onaylanmış müşteriler yararlanabilecek."

KAMPANYA AYRINTILARI!

Kampanya detayları: 

Faizsiz taksitli avans ödemeleri sadece 5 ay geçerlidir.

Kampanyadan yararlanmak için kullanılması gereken taksitli nakit avans tutarı 300 TL ile 10.000 TL arasında değişmektedir. Taksitlendirme için kullanılabilecek nakit avans tutarı, kartın nakit avans limiti ile sınırlıdır.

Kampanya kapsamında tanımlanan faizsiz taksit tutarları en fazla iki defa kullanılabilir ve toplamda tanımlanan tutarı geçmemelidir.

Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, kredi kartının fiziki teslimini beklemeden İşCep veya Maximum Mobil’den kredi kartı limitinin %50’sini aşmamak koşuluyla 5.000 TL‘ ye kadar(5.000 TL dahil) kampanya kapsamında faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilecektir.

5 aydan farklı vadelerde ve 10.000 TL üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacaktır.

Kampanya kapsamı İşCep, Müşteri Olmak İstiyorum özelliğinden İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yaparak, başvuruları onaylanan müşteriler için geçerlidir.

Kampanya tanımlamaları her müşteri için kredi kartı başvuruları onaylarını takip eden 7 gün içinde yapılacak ve kampanyadan yararlanma süresi 1 yıl olacaktır.

Her müşteri kampanyadan yalnızca 1 sefer yararlanabilecektir.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bireysel Kredi Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları, (Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart hariçtir).

İş Bankası kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Türkiye İş Bankası yaptığı kampanya duyurusunda da detayları ve tüm gelişmeleri de paylaştı.

Dolar, altın ve euro'da inanılmaz açıklama! Peş peşe duyuruldu! Hemen bakmayan bin pişman!
Gram altında inanılmaz bir fırtına kopacak gören şaştı kaldı! Hemen bakın sakın kaçırmayın!
Buralarda oturanlar dikkat! 7.5'in üzerinde deprem riski! Tam 110 ilçe fay hattı üzerinde! Şimdi AFAD açıkladı!