12 / 05 / 2024

İş Bankası müşterileri hemen buraya baksın!

İş Bankası müşterileri hemen buraya baksın!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan güzel haber geldi. İş Bankası'ndan gelen bilgilere göre; Ticari Kart sahiplerine bir güzellik yapılacak.



İş Bankası müşterileri, Pazarama'da satıcı olarak yer almanın avantajlarından yararlanacaklar. Pazarama'da satıcı olan müşteriler, vergi levhası veya esnaf vergisi muafiyet belgesi sahibi gerçek kişi tacirler ve tüzel kişi müşterileri kapsamaktadır. Başvuru tarihi itibarıyla 3 aylık komisyon indirimi başlayacak ve takip eden 3 ay boyunca devam edecektir.

Başvuruları kabul etmek için Pazarama'nın resmi web sitesinde bulunan "Pazarama'da Satıcı Olun" bölümünden kayıt yaptırabilirsiniz. Başvuru sırasında "Pazarama'ya nereden ulaştınız" alanında kampanya referans kodlarından birini seçmeniz veya iletişim bilgilerinizi [email protected] adresine e-posta ile iletmelisiniz.

 İş Bankası müşterileri hemen buraya baksın!

Kampanya son başvuru tarihi 31 Temmuz 2023'tür. Daha fazla bilgi için İş Bankası şubelerine başvurabilirsiniz.

Türkiye İş Bankası ve Pazarama, kampanya şartlarını değiştirme ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutmaktadır. Pazarama'nın işleticisi olan Topkapı Danışmanlık Elektronik Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş, Pazarama bünyesindeki elektronik ticaret işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Asgari ücretlinin Samsung Galaxy S23 Ultra alması için ne kadar çalışması gerek? Samsung Galaxy S23 Ultra, lüks mü?
Dolar ve altın roket gibi fırlayacak! O tarih ve saate çok dikkatli olun! Hemen bakmayan, sonra bin pişman olur!
İhtiyaç sahiplerine müjde! Aile Bakanlığı ve Kızılay duyurdu! Hemen başvurana 3 bin TL para verilecek!

Geri Dön