25 / 08 / 2024

İş Bankası ne kadar promosyon veriyor 2023? Şu anda İş Bankası emekli promosyonu ne kadar veriyor?

İş Bankası ne kadar promosyon veriyor 2023? Şu anda İş Bankası emekli promosyonu ne kadar veriyor?

EYT’liler için bankalar sıraya girdi. Her banka promosyon kampanyasını güncellemeye başladı. İşte İş Bankasının promosyonuna dair detaylar!



EYT düzenlemesinin Resmi Gazete'de yayınlanması ile beraber yürürlüğe girdi. EYT’liler her bankanın promosyon miktarını araştırıp ona göre tercihte bulunuyor. Bu konuda araştırmaya koyulan EYT'liler İş Bankası promosyonuna dair de araştırmalar yapıyor.  Peki, İş Bankası ne kadar promosyon veriyor? İşte tüm detaylar...

EYT'LİLERE ÖZEL EMEKLİ PROMOSYONU

Ülkenin gündeminde yer alan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi üzerine bankalardan gelen açıklamaları yakın takibe aldı. TBMM Genel Kurulu tarafından kabul edilen EYT düzenlemesi ile beraber Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmişti. EYT düzenlemesi ile beraber bankalardan peş peşe açıklamalar geliyor.

Promosyon kampanyalarında güncellemeye giden bankalar arasında tekrardan hummalı bir rekabet başladı. Rekabetin hız kazandığı sürelerde en çok promosyon veren bankalar araştırma konusu oldu. Yeni emekli olan bir vatandaşın emekli promosyonundan yararlanabilmesi için bazı kriterleri yerine getirmesi gerekmektedir.

İş Bankasından verilen emekli promosyonundan yararlanabilmesi için ilk önce emekli olmanız gerekir. Maaşınızı aldığınız banka tarafından verilecek olan promosyonlar açıklanmaya devam ediyor. İş Bankası'ndan da emekli promosyonu açıklamasında bulundu.

İŞ BANKASI GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

İş Bankası, emekli promosyonunu güncelledi. Yapılan açıklamalar ile birlikte rekabete hız kazandıran İş Bankası'nın emekli promosyonu maaş aralığına göre veriliyor. Maaş aralığına göre emekli promosyonu şu şekilde belirtilmiştir;

- Maaş aralığı 3.500 TL'ye kadar olan vatandaşlara, 4.500 TL, (3.500 TL hariç bir şekilde)

- 3.500 TL ile 7.500 TL arasında maaş alanlara 5.250 TL, (7.500 TL hariç)

- 7.500 TL ile 10.000 TL arasında maaş alanlara 6.750 TL, (10.000 TL hariç)

- 10.000 TL ve daha fazla maaşı olanlara 7.500 TL banka promosyonu alabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön