23 / 07 / 2024

İş Bankası resmen çıldırdı. Yaptıklarına acil olarak bakın

İş Bankası resmen çıldırdı. Yaptıklarına acil olarak bakın

Bankalar kredi konusunda kararlı bir şekilde kampanya duyurmaya devam ediyor. İş Bankası tarafından da vatandaşları çok şaşırtacak bir kredi kampanyasının detayları duyuruldu. İşte gelişmeler...




Yeni başlattığı ihtiyaç kredisi kampanyası ile bir kez daha müşterilerinin ilgisini çekmeyi başaran İş Bankası'nın bu kampanyasına katılmak isteyen 18 yaşından büyük, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı bireysel müşteriler, gelir belgesi olmadan 30.000 TL'ye kadar kredi onayı alabiliyorlar. 

Başvuru yapmak isteyenlerin dikkat etmeleri gereken ilk şart ise banka kredi puanının 1400 ve üzerinde olmasıdır. Ayrıca, krediden faydalanmak isteyen sigortalı olarak çalışan kişilerin en az 6 aylık sigorta geçmişlerinin bulunması gerekirken, emekli olan müşterilerin de emekli maaşlarını İş Bankası şubelerinden alması ya da maaş taşıması yapması gerekmektedir.

İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler en yakın İş Bankası şubesine giderek kimlik belgesi ve gelir belgesi ile başvuru formu doldurabilirler. Ayrıca, bankanın internet bankacılığı uygulaması olan ve 7/24 hizmet veren İşCep uygulaması üzerinden de başvuru yapılabilmektedir. 


Geri Dön