23 / 07 / 2024

İş Bankası resmen çıldırdı. Yaptıklarına acil olarak bakın

İş Bankası resmen çıldırdı. Yaptıklarına acil olarak bakın

Bankalar kredi konusunda kararlı bir şekilde kampanya duyurmaya devam ediyor. İş Bankası tarafından da vatandaşları çok şaşırtacak bir kredi kampanyasının detayları duyuruldu. İşte gelişmeler...




Kredi notuna göre belirlenen faiz oranları, başvuru sahibinin kredi puanı yüksek olduğunda daha düşük olmaktadır. Detaylı bilgi almak ve kredi hesaplaması yapmak isteyen kişiler İş Bankası resmi internet sitesi ziyaret edebilirler.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve 18 yaşından büyük olan müşteriler, İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası ile kolayca kredi kullanabilirler. Banka, uygun faiz oranları ve hızlı işlem yapabilme imkanı ile müşterilerinin memnuniyetini sağlamaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI VE DETAYLARI

İş Bankası resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu uygun faiz oranlı kredi kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Yeni başlattığı İhtiyaç Kredisi Kampanyası'na katılmak isteyen bireysel müşteriler gelir belgesi olmadan 30.000 TL'ye kadar kredi onayı alabiliyorlar.

Başvuru yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken şartlar ise:

-Banka kredi notunun 1400 ve üzeri olması

- T.C. vatandaşı ve 18 yaşından büyük olmaları

- Sigortalı çalışan kişilerin en az 6 aylık sigorta geçmişlerinin bulunması

- Emekli olan müşterilerin ise emekli maaşlarını İş Bankası üzerinden almaları yada maaş taşıması yapmaları gerekmektedir. 

Kredi başvurusu yapmak isteyenler, kimlik belgeleri ve gelir belgeleri ile en yakın İş Bankası şubesine giderek başvuru formu doldurabilirler. Başvuru sonrasında başvurusu uygun bulunan vatandaşlar İş Bankası müşteri hizmetleri numarasını kullanarak veya hesapları varsa internet bankacılığı şifresi ile İşCep uygulaması üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Banka kredi faiz oranları kredi notunuza göre de hesaplanmaktadır. Bu sebeple düşük faizli kredilerden faydalanmak isteyen kişilerin kredi notlarının da yüksek olması gerekmektedir. Banka faiz oranlarını öğrenmek isteyenler, bankanın resmi internet sitesindeki hesaplayıcı ile kredi hesaplaması yapabilirler. Uygun faizlerle kredi kullanmak isteyenler için uygun bir seçenek olabilecek olan İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyası ile başvuru şartlarına uygun olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, 30.000 TL'ye kadar kredi alabilirler. 


Geri Dön