05 / 05 / 2024

İş Bankası son dakika vererek müjdeyi verdi!

İş Bankası son dakika vererek müjdeyi verdi!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan son dakika duyurusu geldi. Banka inanılmaz bir kampanya başlattığını açıkladı.



Bankacılık sektörünün öncü kuruluşlarından İş Bankası, müşterilerine farklı alanlarda avantajlar sunmaya devam ediyor. Bu kez, Maximum Kart sahipleri için özel olarak düzenlenmiş olan "Market Alışverişlerinize 200 TL'ye Varan MaxiPuan" kampanyası ile tüketici dostu bir fırsat sunuyor.

Ağustos ayı boyunca geçerli olan bu kampanya kapsamında, Maximum Kart sahipleri, mobil uygulamaları Maximum Mobil veya İşCep üzerinden kampanyaya katılarak kazanç sağlayabilecekler. 1-31 Ağustos tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı marketlerde tek seferde 1.750 TL ve üzeri her peşin alışverişleri için 100 TL MaxiPuan kazanma fırsatı sunuluyor. Üstelik bu MaxiPuan'ları istedikleri zaman kullanabilecekler.

Bu avantajlı kampanyaya katılmak oldukça kolay. Maximum Kart sahipleri, kampanyanın geçerli olduğu tarihlerde "Kampanyalar" bölümünde bulunan "KATIL" butonuna tıklayarak kampanyaya dahil olabilecekler. Kampanya boyunca yapılan market alışverişleri, İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart ile gerçekleştirilen alışverişleri içeriyor.

 İş Bankası son dakika vererek müjdeyi verdi!

Kampanya hakkında ayrıntılar veren İş Bankası yetkilileri, kampanya kapsamında ticari kartlar, aidatsız kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişlerin, ürün iptal ve iade işlemlerinin, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılan alışverişlerin kampanyaya dahil olmadığını belirttiler. Aynı zamanda, kampanya döneminde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuan'ların geri alınacağına dikkat çekildi.

Kazanılan MaxiPuan'lar, 6 Eylül 2023 tarihinde son kullanılan karta yüklenecek ve son kullanma tarihi 31 Ekim 2023 olacak. Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda MaxiMil'e dönüştürülebilecek MaxiPuan'lar olarak yüklenecek ve müşteriler tercihlerine göre kullanabilecekler.

Kampanya, kredi kartı bazında değil müşteri bazında olduğundan her müşteri bir defa katılabilecek ve en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilecek. Kampanyanın detaylarına göre İş Bankası, kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutuyor.

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkları büyüyor: Son olayda durum raydan çıktı!
DEPREM: Son dakika az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 22 Ağustos 2023 son depremler!
Altında yangın alevlendi! Gram, yarım, çeyrek altın ne kadar? 22 Ağustos 2023 canlı altın fiyatlarına hemen bakın!

Geri Dön