30 / 07 / 2024

İş Bankası tarih verdi acele edin! 10.000 TL’lik faizsiz kampanyayı kaçırmayın

İş Bankası tarih verdi acele edin! 10.000 TL’lik faizsiz kampanyayı kaçırmayın

İş Bankası müşterisi olana, İşCep aracılığı ile  10.000 TL seviyesinde faizsiz taksitli nakit avans ayrıcalığından yararlanın! Kampanya, Ocak ayının sonuna kadar geçerli olup, 5 ay vade ile sınırlıdır.



BANKALAR NEDEN KAMPANYA YAPAR?

Benzersiz (ve etkili) bir pazarlama kampanyası her sektör için çok önemlidir, ancak bankacılık sektörü için aha da önemlidri. Çünkü 'geleneksel yöntem'  çok hızlı bir şekilde eskiyebilir. 

Çoğu tüketici, bankacılığı sıradan bir gereklilik olarak görüyor, yapabilseler kaçınmayı tercih edecekleri bir şey. 
Banka pazarlama kampanyalarına üretici bir yaklaşım benimsemek, özellikle de tüketicilerin hizmetlerinizi kullanmaya motive olması için oyunlaştırma, otomasyon, sohbet robotları ve ödüller gibi bankalar için parlak fikirler,
pazarlama fikirlerini entegre ederseniz bunu algıyı değiştirebilir.

Kurumsal hesaplarınızı bu yöntemlerle koruyun! İşte en etkili yollar

Fitch o şirketin kredi notunu değiştirdi! Yaklaşık 4 kat düştü

TÜİK geçen yılın konut satışlarını açıkladı! Zirvede hangi ülke var?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön