17 / 05 / 2024

İş Bankası, yeni ev kredisi için randevu kolaylığı sağlıyor

İş Bankası, yeni ev kredisi için randevu kolaylığı sağlıyor

İş Bankası, ev sahibi olmak isteyen müşterilerine "Randevu Noktası" uygulamasını sunarak ev kredisine ihtiyacı olan müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini artırıyor



Çalışanlar için mesai dışı hizmet

Çeşitli sebeplerle mesai saatlerinde banka ile iletişime zaman ayıramayanlar isteevim.com.tr de bulunan randevu noktasından ister telefonla aranmayı, ister İş Bankası şubelerinde kendilerine özel görüşme ayarlanmasını talep edebiliyor. 

Randevunuzu isteevim.com.tr'den isteyin

Ev kredisi hakkında bilgi edinmek veya kredi başvurusunda bulunmak isteyenler isteevim.com.tr sitesinden randevu tarihini diledikleri gibi belirleyebiliyor. Yeni Nesil Ev Kredisi Çağrı Merkezi, tercih edilen şube ile talep edilen tarih için randevuyu organize ederek Müşteriye teyit bilgisini iletiyor. 

İş Bankası müşterilerine ev kredisi ile ilgili ihtiyaç duydukları her türlü bilgiye "Randevu Noktası" uygulamasıyla daha hızlı bir şekilde ulaşma imkânı sağlayarak, müşterilerin bankaya gelerek yetkiliye ulaşmak için zaman harcama sürecini de ortadan kaldırıyor. 

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

İş Bankası'ndan zamanı olmayanlar için

İş Bankası, ev sahibi olmak isteyen müşterileri için yeni bir uygulama başlattı. `Randevu Noktası' isimli bu uygulama, mesai saatlerinde banka ile iletişime geçmek için zaman ayıramayanlar için geliştirildi. Amaç, müşterilerin bankaya gelerek yetkiliye ulaşmak için zaman harcama sürecini ortadan kaldırmak. Bu uygulamayla, isteevim.com.tr de bulunan randevu noktasına başvurularak,  ister telefonla aranma, ister İş Bankası şubelerinde  özel görüşme ayarlanması talep edilebiliyor.  Görüşmeler  ev kredisi ya da kredi başvurusunu ya da  her ikisini birden konu alabiliyor.
Milliyet


Geri Dön