04 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan 13 bin TL kredi desteği! Ödemeye 3 ay sonra başlayın!

İş Bankası'ndan 13 bin TL kredi desteği! Ödemeye 3 ay sonra başlayın!

İş Bankası nakit para ihtiyacı olan vatandaşların yüzünü güldürecek kampanyasını duyurdu. Banka tarafından yapılan duyuruda 13 bin TL'ye kadar nakit kredi verileceği açıklandı. İşte nakit kredi desteğinin tüm detayları...



Ekonomik destek almak isteyen vatandaşlar bankaların güncel kredi kampanyalarını araştırıyorlar. İş Bankası ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere nakit kredi kampanyasını duyurdu. İş Bankası üzerinden kredi başvurusu yapıp 13 bin TL kredi kullanmak için onay alınması halinde ilk taksit ödemesi 3 ay sonra başlayacak. 

İş Bankası ndan 13 bin TL kredi desteği! Ödemeye 3 ay sonra başlayın!

Vatandaşlar kullandıkları kredileri 36 ay vade ile geri ödeyecekler.  Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, en yakın iş Bankası şubesine giderek başvuru yapabilecekleri gibi mobil uygulama üzerinden de başvurularını gerçekleştirebilecekler. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön