29 / 04 / 2024

İş Bankası'ndan AFAD'a ağızları açık bırakacak bağış!

İş Bankası'ndan AFAD'a ağızları açık bırakacak bağış!

Türkiye İş Bankası deprem bölgesinde hayatını kaybeden müşterilerinin bireysel kredi borçlarını silme kararı aldıktan sonra AFAD’a da bağışta bulundu. İşte detaylar!



Türkiye İş Bankası'nın yaptığı açıklamada, 10 ili derinden etkileyen depremlerden dolayı çok zor günlerden geçildiği belirtti. Bu felaketlerden sonra yaraların sarılması için dayanışma içinde olunmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğu dile getirildi. Bunun üzerine İş Bankası AFAD’a yüklü miktarda bağışta bulundu. İşte o bağışa dair detaylar…

İş Bankası ndan AFAD a ağızları açık bırakacak bağış!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön