09 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan aylık 840 TL taksitle bayram kredisi!

İş Bankası'ndan aylık 840 TL taksitle bayram kredisi!

İş Bankası, finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilerine geniş bir kredi seçeneği yelpazesi sunarak büyük kolaylık sağlamaya devam ediyor. Özellikle bayram dönemine özel olarak, aylık taksit tutarı sadece 840,84 TL ödeyerek kredi çekme imkanı sunuyor.



İş Bankası'ndan aylık 840 TL taksitle bayram kredisi... İşte ayrıntılar... Hemen bakın...

İş Bankası, müşterilerine sunduğu kredi seçenekleriyle finansal ihtiyaçlarını karşılama konusunda büyük kolaylık sağlamaya devam ediyor. Son olarak, 20.000 TL tutarındaki krediyi tercih eden müşteriler için 36 ay vadeli özel bir kredi imkanı sunuyor.

İş Bankası ndan aylık 840 TL taksitle bayram kredisi!

Bu kredi seçeneğinde uygulanan faiz oranı yüzde 1,95 olarak belirlenmiş durumda. Bu da müşterilerin ödeme yaparken daha düşük maliyetlerle karşılaşacakları anlamına geliyor. Ayrıca, kredi talep eden müşterilerden tahsis, ekspertiz veya hayat sigortası gibi ek ücretler talep edilmiyor. Sadece 320,98 TL tutarındaki işlem ücreti ve 110,00 TL tutarındaki toplam ücretler ödeme planına ekleniyor.

Müşterilerin başvuru sürecini hızlandırmak ve kolaylaştırmak amacıyla, İş Bankası kredi başvurularını çevrimiçi olarak da kabul ediyor. Başvuru süreci oldukça basit ve hızlı bir şekilde tamamlanabiliyor. Müşteriler, İş Bankası'nın resmi web sitesinden veya mobil uygulamasından başvuruda bulunabilir ve kredi başvurusu sonucunu da aynı platformlar üzerinden takip edebilirler.

İş Bankası ndan aylık 840 TL taksitle bayram kredisi!

İŞ BANKASI KREDİ KAMPANYASI!

İş Bankası ndan aylık 840 TL taksitle bayram kredisi!

Şubelerden, nihai taksitler, kredi miktarları, faiz oranları ve tahsil edilecek masraf ve komisyonlar hakkında bilgi alabilirsiniz. Hayat sigortası primi, örneğin 35 yaşındaki bir müşteri için 20.000 TL tutarında ve 1 yıl vadeli ihtiyaç kredisi için hesaplanmıştır. Kredi miktarı, vade süresi, faiz oranı ve müşterinin yaşı gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterecektir. Tahsis ücreti, yüzde10 BSMV'yi içermektedir. Kredi miktarı 100.000 TL'nin üzerinde olan krediler için vade süresi en fazla 12 ay olarak uygulanırken, 50.000 TL - 100.000 TL aralığındaki krediler için vade süresi en fazla 24 ay olarak sınırlıdır. 50.000 TL ve altındaki kredilerde ise azami vade süresi 36 aydır.

Aile Bakanlığı'ndan son dakika zamlı nakit desteği! Artık tam tamına 4.404 TL para verilecek!
Çocuğu ilkokul ve liseye giden ailelere müjde! Başvuran bu kişilere 864 TL burs verilecek! Hemen bakın, kaçırmayın!
Aile Bakanlığı'ndan bu sefer 1.250 TL değil tam 7.500 TL'lik müjde! Duyduk duymadık demeyin!

Geri Dön