30 / 06 / 2024

Ev almayı düşünenler dikkat! Ziraat Bankası’ndan 9 bin 499 TL taksitle konut kredisi kampanyası!

Ev almayı düşünenler dikkat! Ziraat Bankası’ndan 9 bin 499 TL taksitle konut kredisi kampanyası!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenlerin beklediği müjde Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası yaptığı açıklamada aylık 9 bin 499 TL taksitle konut kredisi vereceğini duyurdu. İşte detaylar…



En çok tercih edile bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası'nın ortak konut kredisi kampanyası, yeni bir ev sahibi olma hayali kuran herkes için önemli bir fırsat sunuyor. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre son zamanlarda sık sık gündeme gelen yüksek kredi faiz oranları ve artan konut fiyatlarıyla başa çıkmak zor olsa da, bu kampanya sayesinde konut almak daha erişilebilir hale gelir.

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ KAMPANYASI HAZİRAN 2024

Verilen bilgilere göre Ziraat Bankası’nın yeni bir ev sahibi olma hayali kuran vatandaşların yüzünü güldüren ortak konut kredisi kampanyasının detayları tek tek belli oldu. Hayalindeki eve  kavuşmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı bu kampanya, kredi ödemelerini kolaylaştırarak ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmeyi hedefliyor.

 Ev almayı düşünenler dikkat! Ziraat Bankası’ndan 9 bin 499 TL taksitle konut kredisi kampanyası!


Ziraat Bankası ortak konut kredisi başvuruları için en az 2, en fazla 5 kişi bir araya gelebiliyor. Böylece de  beraber kredi kullanarak daha düşük aylık taksitlerle konut sahibi olmak mümkün oluyor.

Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Ziraat Bankası ortak konut kredisi paketiyle normalde yüksek taksitlerle ödenmesi gereken kredi miktarını, ortaklar arasında bölüşülüyor ve böylece de ödeme yükü hafifliyor. 

Örnek vermek gerekirse normal şartlar altında 47.497,29 TL aylık taksit ödemesi gereken bir konut kredisi, 5 kişi tarafından ortaklaşa kullanıldığı zaman kişi başı ödeme miktarı 9 bin 499 liraya iniyor. Söz konusu bu durum da kredi taksitlerinin ödenmesini kolaylaştırırken, aynı zamanda kredi onayı alma şansını da artırıyor.

ORTAK KONUT KREDİSİNE NASIL BAŞVURULUR? ORTAK KONUT KREDİSİ BAŞVURULARI HAZİRAN 2024

Ortak konut kredisi başvuruları Ziraat Bankası şubelerinden ya da resmi web sitesi üzerinden yapılabiliyor. Konu ile ilgili olarak istenen tüm belgeler ve detaylı bilgi bankanın web sitesinde yer alıyor. 

 

Çiftçilere 5 milyar 93 milyon liralık tarımsal destekleme ödemesi başladı!

MTA açıkladı! 485 diri fay hattı ve en riskli kentler hangileri?

Ticaret Bakanlığı uyardı! İkinci el otomobil alanlar satanlar dikkat! 


Geri Dön