05 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan bir kampanya daha! Bu yılın son kampanyası olabilir!

İş Bankası'ndan bir kampanya daha! Bu yılın son kampanyası olabilir!

İş Bankası'ndan herkesi havalara uçuracak haber geldi! Aralık ayı ile beraber yeni kampanya resmen paylaşıldı.  Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...



KAMPANYAYA NASIL KATILABİLİRSİNİZ?

Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Katılmak için Maximum Mobil veya İşCep uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz. Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir, isbank.com.tr/indir

KAMPANYAYA DAHİL OLAN İŞLEMLER!

İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları ve Bankamatik Kartlar

KAMPANYAYA DAHİL OLMAYAN İŞLEMLER!

Maxipara Kartlar, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

 İş Bankası ndan bir kampanya daha! Bu yılın son kampanyası olabilir!

KAMPANYA AYRINTILARI!

Kampanyadan faydalanmak için yakıt alışverişlerinizin Maximum Mobil'in içindeki Pazarama Araçta Öde uygulamasına dahil Petrol Ofisi istasyonlarından Maximum Mobil içinde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç menüsü üzerinden yapılması gerekmektedir. Kampanyadan her gün 1 defa faydalanabilirsiniz. Aynı gün içinde 250 TL ve üzeri birden fazla akaryakıt alışverişiniz olması halinde ilk alışverişiniz kampanyaya dahil edilecektir.

ÖDÜL KULLANIMI!

Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuanlar, yalnızca Maximum Mobil'deki Pazarama Araçta Öde içinde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç menüsü üzerinden yapılan alışverişlerde kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 3 Ocak 2023 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 28 Şubat 2023 (bu tarih dâhil)’tür. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir.  Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı MaxiPuan kazanamayacaktır.

En ucuz engelli araç fiyatları 2022! Yeni engelli araçların fiyatları ne olacak? İşte detaylar!
EYT'de Bakan Nebati'nin mi Bakan Bilgin'in mi dediği olacak?
Akaryakıt fiyatları heyecanlandırdı! İşte 8 Aralık Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön