19 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan BP İstasyonlarında 70 TL MaxiPuan! 31 Aralık'a kadar başvurabilirsiniz!

İş Bankası'ndan BP İstasyonlarında 70 TL MaxiPuan! 31 Aralık'a kadar başvurabilirsiniz!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan İş Bankası'ndan güzel haber geldi. 16 Kasım-31 Aralık 2022 tarihleri arasında BP İstasyonlarında 70 TL MaxiPuan! İşte detaylar...



KAMPANYA AYRINTILARI!

Kampanyaya dâhil olan işlemler: İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar kampanyaya dahildir.

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuanlar yalnızca Maximum anlaşmalı BP istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. MaxiPuanlarınız 5 Ocak 2023 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 28 Şubat 2023 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 70 TL MaxiPuan kazanabilir.

Türkiye İş Bankası A.Ş ve BP Petrolleri A.Ş.önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

Altında sular durulmuyor! Altında yeni Fed baskısı! Fırtına değil kıyamet!
Dolar Aralık'ta bu kadar olacak! Selçuk Geçer'den dikkat çeken açıklama! Hemen bakın, pişman olmayın!
Altın kahini Memiş'ten flaş altın açıklaması! Her şey yeni başlıyor! Yeni seviye verildi! Hemen bakın, pişman olmayın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön