28 / 04 / 2024

İş Bankası'ndan dev kampanya! 31 Aralık 2022'ye kadar devam edecek!

İş Bankası'ndan dev kampanya! 31 Aralık 2022'ye kadar devam edecek!

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan İş Bankası'ndan müjde! Kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar... 



Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan İş Bankası'ndan şok bir açıklama geldi. İş Bankası bu ay resmi internet sitesinde dev kampanyasını paylaştı. İş Bankası'ndan verilen bilgiye göre kampanya 31 Aralık'a kadar devam edecek.

Türkiye'nin en sevilen bankaları arasında yer alan İş Bankası, kampanyanın bütün ayrıntılarını resmi internet sitesinde açıkladı. Kampanyanın isimi ise "Maximum'dan Koton'da 200 TL İndirim Fırsatı!" olarak belirlendi.

İş Bankası ndan dev kampanya! 31 Aralık 2022 ye kadar devam edecek!

İş Bankası, kampanyanın detaylarını şu cümleyle açıkladı:

19 Kasım - 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Maximum Mobil’den veya İşcep'ten kampanyaya katılın, alacağınız indirim kodunu kullanarak Maximum Kart’ınızla Koton mobil uygulaması ve www.koton.com adresinden tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri ilk siparişinizde 200 TL indirim kazanın!

Kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön