02 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan dev kampanya! Sürücüler bu habere çok sevinecek! 31 Aralık 2022'ye kadar vaktiniz var!

İş Bankası'ndan dev kampanya! Sürücüler bu habere çok sevinecek! 31 Aralık 2022'ye kadar vaktiniz var!

Yeni ayın gelişi ile İş Bankası, 2022'ye özel kampanyalarına devam ediyor. Şimdi de sürücülere güzel bir haber verdi. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...



Türkiye'nin en popüler bankalarından biri olan İş Bankası'ndan güzel haber. İş Bankası bu ay resmi internet sitesinde geniş çaplı bir kampanya duyurdu. İş Bankası'ndan alınan bilgiye göre kampanya 31 Aralık'a kadar devam edecek. Kampanya detayları nelerdir? İşte bütün ayrıntılar...

İş Bankası ndan dev kampanya! Sürücüler bu habere çok sevinecek! 31 Aralık 2022 ye kadar vaktiniz var!
Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan İş Bankası resmi internet sitesinde kampanya detaylarını paylaştı. Bu kampanyanın adı ise "Petrol Ofisi'nde Araçta Öde ile 50 TL MaxiPuan!" oldu.

İş Bankası kampanyanın ayrıntılarını şu cümlelerle açıkladı:

"1 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Maximum Mobil’in içindeki Pazarama Araçta Öde menüsünde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç uygulamasına dahil Petrol Ofisi istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapılacak ikinci ve sonraki 250 TL ve üzeri her alışverişe 10 TL, toplam 50 TL MaxiPuan kazanın!" 

Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön