Ekonomi

İş Bankası'ndan güzel haber geldi! 31 Aralık'a kadar hemen başvurabilirsiniz!

Aralık ayının girişi ile birlikte İş Bankası büyük bir kampanyayı resmi internet sitesinde paylaştı. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar... Aralık ayının girişi ile birlikte İş Bankası büyük bir kampanyayı resmi internet sitesinde paylaştı

Türkiye'nin en ünlü bankalarından biri olan İş Bankası'ndan müjde üzerine geldi. Aralık ayının girişi ile birlikte İş Bankası büyük bir kampanyayı resmi internet sitesinde paylaştı. İş Bankası'na göre, promosyon 31 Aralık'a kadar geçerlidir. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...

Türkiye'nin popüler bankaları arasında yer alan İş Bankası resmi internet sitesinde kampanya detaylarını paylaştı. Bu kampanyanın adı ise "Mobil temassız ödemelerinize 200 TL MaxiPuan" oldu. Kampanyanın diğer detaylarını açıklayan İş Bankası, web adresinde şu ifadelere yer verdi:

"1-31 Aralık 2022 tarihleri arasında İş Bankası kartlarınızla tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri her mobil ödeme işleminizde %3, toplam 200 TL’ye varan MaxiPuan kazanın!"

Peki, bu kampanyanın ayrıntıları neler? İşte kampanyaya dair bütün ayrıntılar...

İş Bankası kampanyanın ayrıntılarını şu cümlelerle açıkladı:

"Maximum Mobil ya da İşCep “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz."

KAMPANYAYA DAHİL OLAN VE OLMAYAN KARTLAR HANGİLERİ?

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum ve Maximiles özellikli bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartları ve MaxiPara Kartlar

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler.

KAMPANYA AYRINTILARI!

Ödül kullanımı: MaxiPuan’lar 05 Ocak 2023 tarihinde son kullanılan kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 28 Şubat 2023 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Yükleme anında İş Bankası kartınızın açık ve kullanılabilir durumda olması gerekmektedir. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 200 TL MaxiPuan kazanabilir. 

Ek koşullar: Temassız özellikli İş Bankası kartları ile gerçekleştirilen temassız ödeme işlemleri kampanyaya dâhil değildir. Mobil ödeme işlemleri Maximum Mobil’den yapılması halinde, bireysel özellikli tüm İş Bankası kredi kartları, Bankamatik Kartları ve MaxiPara Kartlar ile İşcep üzerinden yapılması halinde yalnızca kredi kartı ile gerçekleştirilebilmektedir.

Akbank 10 Bin TL harcama yapana bu karşılığı verecek! Banka kullanan ticariler baksın
Erken emeklilik mümkün mü? 6 yıl erken emeklilik kimleri kapsıyor?
Akbank para hediyesi verecek, 11 Aralık son gün! Sadece bunu yapmanız gerekiyor