28 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan kaçırılmayacak promosyon fırsatı! rakamı duyanın ağzı açık kaldı!

İş Bankası'ndan kaçırılmayacak promosyon fırsatı! rakamı duyanın ağzı açık kaldı!

Bankalar en çok müşteriyi kendi bankasına çekebilmek için en çok rakamları sunmaya çalışırken, bu halin 2023 senesinde nasıl süreceği merak ediliyordu. İş Bankası Mart ayı emekli promosyon rakamlarında yenilik yaparak vatandaşa yeni rakamlarını duyurdu. İşte yeni emekli promosyon ücretlerindeki son



İş Bankası güncel emekli promosyon rakamları;

3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar gelenler 4.500 TL

3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) için gelenler 5.250 TL

7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) için gelenler 6.750 TL

10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL

İş Bankası ndan kaçırılmayacak promosyon fırsatı! rakamı duyanın ağzı açık kaldı!

Emekli aylığını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklilerine, 3 sene zaman ile emekli ylıklarını İş Bankası vesilesi ile almayı garanti etmeleri ve promosyona esas emekli aylığının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben promosyon ödemesi verilecektir.

Promosyon bedeli, ödemelerine vesile olan tüm müşteri aylıklarının 1 aya nazaran i (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üstünden hesaplanır ve 3 seneliğine nakit olarak göstergede verilen oranlarda ödeme verilir.

SGK emeklileri, emeklilik zamanında bankacılık işlemlerini basit ve süratli gerçekleştirmenin basitliğini İş Bankası avantajları ile tadıyor.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile uygulanan işbiriliği ile 1 Kasım 2022'de - 31 Mart 2023 tarihleri içinde aktif olacak kampanya bağlamında ilk emekli aylık ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli aylığını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden yararlanabiliyor. Üstelik SGK emekli aylığını İş Bankası'na getirenler, Maximum Kart ve ilave kartları için ücret vermiyor, birçok farklılık ve avantajdan da faydalanabiliyor.

Bakanlık kolları sıvadı! Borçlu kimse kalmayacak

Bakanlık düğmeye bastı! Ramazan'da göz açtırılmayacak!

Telefon alacaklar elinizi çabuk tutun! Büyük zam kapıda


Geri Dön