Kira

İş Bankası'ndan kiracılara her ay karşılıksız destek müjdesi! Kartınıza tam bu kadar yatacak! İşte başvurular...

İş Bankası, Eylül'de 10 bin lira ve üzeri kira ödemeler için 200 TL MaxiPuan kazandırıyor. İşte milyonlarca kişiyi ilgilendiren o yeni kampanya...

İş Bankası'ndan milyonlarca kiracıya Eylül müjdesi geldi. Banka, Eylül ayında 10 bin TL ve üzeri kira ödemeleri için, her ay 200 TL MaxiPuan kazandırıyor. 

1-30 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerli olan kampanya, en az sene sonuna kadar geçerli olacak şekilde “Konut Kirası”, ”İşyeri Kirası” ya da “Diğer Kira” işlem tipi seçilerek verilen Para Aktarma Talimatları için geçerli olacak. Yani 200 TL MaxiPuan kazanmak isteyen kiracıların otomatik ödeme talimatı vermesi gerekiyor. 

İş Bankası Kira Ödemelerine MaxiPuan Kampanyasında, kazanılan MaxiPuan'lar bireysel nitelikli kredi veya Bankamatik Kartlarına yükleniyor. 

Eylül ayı için talimatsız kira ödemesini veren fakat aynı ay içinde yıl sonuna kadar talimat da veren müşterilerimiz de kampanyadan yararlanabiliyor. Örneğin; Kira ödemesini 1 Eylül tarihinde İşlem Tipi kiraya uygun bir seçenek ile anlık ödeme yapan, kampanya çerçevesinde Para Aktarma Talimatını ise 5 Eylül tarihinde veren bir müşterimiz de kampanyaya dahil olabiliyor. 

Talimatını Eylül açı içerisinde oluşturan ya da yenileyen fakat talimatlı kira ödemesini Ekim ayı itibarıyla başlatanlar ise Ekim'deki talimatlı kira ödemesini takip eden ay MaxiPuan kazanmaya başlayabiliyor. 

İş Bankası Kira Ödemelerine MaxiPuan Kampanyasından faydalanmak isteyenlerin, en az sene sonuna kadar geçerli Para Aktarma Talimatı verilmesi gerekiyor. 

Kampanyaya katılanların, İşlem Tipi’nin “Konut Kirası”, ”İşyeri Kirası” ya da “Diğer Kira” olması ya da talimatlarını belirtilen kriterlerle güncellemeleri gerekiyor. 

Kampanya sadece kiracı olan müşterilerin, konut sahiplerinin hesaplarına gerçekleştireceği para transferlerinde geçerli olacak. 

Söz konusu kampanya müşteri bazında uygulanıyor. Kampanyadan her müşteri bir defa yararlanabiliyor. 

Kampanyadan yararlanmak için kira ödemelerinin 10 bin lira ve daha üzerinde olması gerekiyor. Her ay kira ödemelerinin yapılması halinde aylık MaxiPuan ödülü alınabiliyor. 

Ödül açık kredi kartı bulunan müşteriler için kredi kartına, kredi kartı bulunmaması halinde açık durumdaki Bankamatik Kartına yükleniyor. Açık durumda kredi ya da bankamatik kartı olmayanların, MaxiPuan'ları yükletmek için kart sahibi olması gerekiyor. 

Emeklilere 29 Ekim'de 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

Altın fiyatları atağa geçti! Son zamanların en yüksek seviyesinde! 13 Eylül 2024 Kapalıçarşı altın alış satış fiyatı!

Emekli maaşlarına Ocak'ta 3'lü artış müjdesi: En düşük emekli maaşı 14-15 bin TL olacak!