18 / 05 / 2024

İş Bankası’ndan kırmızı alarm! Resmen sona eriyor!

İş Bankası’ndan kırmızı alarm! Resmen sona eriyor!

En çok kampanya düzenleyen bankalar arasında yer alan İş Bankası, yeni hazırladığı kampanyayla müşterilerine 200 TL hediye edeceğini aktardı. Kampanyaya ilişkin detayları ve katılım koşullarını paylaşan İş Bankası, kampanyanın 31 Temmuz’da sona ereceğini duyurdu.



İş Bankası, market sektörüne yönelik düzenlediği kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Yapılacak alışverişlerden 200 TL MaxiPuan’ın hesaplara yatırılacağını paylaşan İş Bankası, müşterilerin kampanyadan yararlanabilmesi için kampanyaya katılım sağlaması gerektiğini ancak kampanyanın 31 Temmuz tarihine sona ereceği için acele etmeleri gerektiğini belirtti.

İş Bankası’ndan kırmızı alarm! Resmen sona eriyor!

Söz konusu kampanya, İş Bankası’nın resmi internet sitesinden duyuruldu. Duyuru kapsamında şu ifadeler kullanıldı:

“Maximum Mobil uygulamasından veya İşCep'ten Market Kampanyası'na katılım sağlayın, 3 Temmuz 2023 - 31 Temmuz tarihleri arasında Maximum Kart’ınız ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde 1.500 TL ve üzeri her peşin harcamanız için 100 TL, istediğiniz zaman MaxiMil olarak da harcayabileceğiniz toplam 200 TL MaxiPuan kazanın!”

Peki, kampanyaya katılım şartları neler? İşte İş Bankası’nın market sektörüne yönelik düzenlediği kampanyaya ilişkin detaylar...


Geri Dön