07 / 07 / 2024

İş Bankası’ndan kırmızı alarm! Resmen sona eriyor!

İş Bankası’ndan kırmızı alarm! Resmen sona eriyor!

En çok kampanya düzenleyen bankalar arasında yer alan İş Bankası, yeni hazırladığı kampanyayla müşterilerine 200 TL hediye edeceğini aktardı. Kampanyaya ilişkin detayları ve katılım koşullarını paylaşan İş Bankası, kampanyanın 31 Temmuz’da sona ereceğini duyurdu.



KAMPANYAYA DÂHİL OLAN KARTLAR VE İŞLEMLER

Market sektörüne yönelik düzenlenen kampanyaya İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartlar ve bunun yanı sıra İş Bankası Bankamatik Kartları ile Maxipara Kart kullanılarak gerçekleştirilen işlemler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından gerçekleştirilen market harcamaları dâhil olacak.

İş Bankası’ndan kırmızı alarm! Resmen sona eriyor!

KAMPANYAYA DÂHİL OLMAYAN KARTLAR VE İŞLEMLER

200 TL MaxiPuan verilecek kampanya çerçevesinde Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar ve aynı zamanda, Maximum Fırsat ile MaxiPuan kullanılarak yapılan harcamalar, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler ve bununla beraber, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak harcamalar dâhil olmayacak. Kampanya sürecinde yapılan alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi halinde kampanya kapsamında hesaplara aktarılan MaxiPuan’lar iade alınacak.

ÖDÜL KULLANIMI

Toplam 200 TL değerindeki MaxiPuan’lar 3 Ağustos’ta en son işlem yapılan karta aktarılacak. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi ise 30 Eylül olacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

QNB Finansbank’tan olay yaratacak karar! Resmen sona eriyor!

Garanti BBWA acil duyurdu! Paranızı almak için acele edin! Son tarih belli oldu!

Akbank’tan çok önemli açıklama! Akbank müşterileri bunu ihmal etmesin!

Geri Dön