27 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan kredi kampanyası! Acil nakde ihtiyacı olanların derdine derman olacak

İş Bankası'ndan kredi kampanyası! Acil nakde ihtiyacı olanların derdine derman olacak

İş Bankası hesabı bulunan vatandaşları yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. İş Bankası müşterilerine özel kredi kampanyası başlatıldı. İşte tüm detaylar...



BAŞVURU YAPAN ÖDEME ALIYOR
İş Bankası üzerinde banka hesabı bulunan müşteriler güncel kampanya haberlerine yakından izliyor. İhtiyaç kredisi ödemeleri için 5 gün içerisinde başvuru yapanlar anında ödeme alabilecek. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar güncel ilanları araştırırken İş Bankası mevcut şartları açıkladı. Uygun faiz oranlarından yararlanmak isteyen kişilerin İş Bankası müşterisi olması gerekmekte.

5 gün içerisinde başvuruda bulunan müşteriler düşük faizli ihtiyaç kredilerinden yararlanabilecek. Emekli müşterilerin maaşlarını İş Bankası üzerinden alması durumunda ihtiyaç kredisinden yararlanabileceği belirtildi. Kredi işlemlerine tamamlayan vatandaşlar 5 dakika içerisinde sonuç alabiliyor. Başvuruda bulunacak kişiler İş Bankası İşCep uygulaması üzerinden başvuru yapabilmektedir. İşCep uygulaması üzerinden 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sağlanıyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön