15 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan müjde! 30 Kasım'a kadar siz de faydalanın!

İş Bankası'ndan müjde! 30 Kasım'a kadar siz de faydalanın!

Türkiye'nin popüler bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan güzel haber geldi! Hemen siz de faydalanın! 30 Kasım'a kadar vaktiniz var! Peki, kampanyanın detayları nelerdir? İşte detaylar...



Kampanya ile ilgili bütün detayları veren İş Bankası, "01 Kasım 2022 - 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Oksijendeyiz’de 100 TL MaxiPuan!" diyerek müjdeyi duyurdu.

İş Bankası resmi internet sitesinde kampanyaya katılmak isteyenlere şu ifadeleri iletti:

"Maximum Mobil yada İşCep “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz."

İş Bankalı olanlar yaşadı! Hediyeniz kapınızda! İşte detaylar!

KAMPANYA AYRINTILARI!

KAMPANYAYA DAHİL OLAN KARTLA HANGİLERİ?

İş Bankası Maximum özellikli bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartları ve MaxiPara Kartlar

KAMPANYAYA DAHİL OLMAYAN KARTLAR VE İŞLEMLER NELER?

Ticari Kredi Kartları, Aidatsız Kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler,

ÖDÜL KULLANIMI NASIL GERÇEKLEŞİYOR?

MaxiPuan’lar 8 Aralık 2022 tarihinde son kullanılan kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Ocak 2023 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Yükleme anında İş Bankası kartınızın açık ve kullanılabilir durumda olması gerekmektedir. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 100 TL MaxiPuan kazanabilir.

EK KOŞULLAR NELERDİR?

Oksijen tesislerinde yer alan akaryakıt istasyonlarından yapılan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Kampanyaya sadece oksijen tesislerinde yer alan işletmelerden yapılacak alışverişler dahil edilecektir. İlgili tesislere http://oksijendeyiz.com/ linkinden ulaşılabilir. İlgili markaların farklı illerdeki işyerlerinden yapılacak alışverişler, kampanyaya dahil edilmeyecektir. Üstelik İşCep’teki Aracım menüsünden araç plakanızı tanımlayanlar 2 kat MaxiPuan kazanıyor. İş Bankası ve Oksijen tesisleri kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir. 

Adıma sosyal yardım var mı?
Sanayiciler uyardı! Çelik üretimi ve ihracatı geriliyor
İslam Memiş “2023’e girmeden aman dikkat” diye uyardı! Yapın yoksa…

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön