06 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan müjde! 31 Aralık'a kadar hemen başvurun!

İş Bankası'ndan müjde! 31 Aralık'a kadar hemen başvurun!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası, inanılmaz kampanyasını açıkladı. İş Bankası'nın açıklamalarına göre; "İşCep'ten İş Bankalı olanlara 200 TL MaxiPuan Ayrıcalığı!" elde edeceksiniz.



KAMPANYA DETALARI

31 Aralık 2022 tarihine kadar İşCep'teki "Müşteri Olmak İstiyorum" uygulamasında ilk kez İş Bankası müşterisiyseniz, aynı ay içinde İş Bankası kredi veya banka kartı başvurusunda bulunun. Kaydolduğunuz günden itibaren bir sonraki ayın sonuna kadar yapacağınız ilk 200 TL ve üzeri alışverişinizde 200 TL MaxiPuan kazanın. 

Üstelik anında internet alışverişlerinde ve temassız mobil ödemelerde kartınızın size ulaşmasını beklemeden kullanmanın ayrıcalığını yaşayın!

İŞCEP ÜZERİNDEN İŞ BANKASI MÜŞTERİSİ OLMAK İÇİN...

İşCep'i NFC özellikli cep telefonunuza indirin ve ana ekranda "Müşteri olmak istiyorum" seçeneğine tıklayın. Sizi tanıyabilmemiz ve size en iyi hizmeti verebilmemiz için önünüze çıkacak kısa soru formunu doldurun.
Yeni TC Kimlik kartındaki çipi NFC* uyumlu telefonunuza tarayın.
Bir sonraki adımda, "Yüz Tanıma Başlat" düğmesini tıklayın. Yüzünüzde herhangi bir destek olmadan kamerada yüzünüzü tanıyarak yüz biyometrik doğrulaması yapın.

Ardından "Müşteri temsilcisi ile iletişime geç" butonuna tıklayın ve müşteri temsilcisi ile anlık görüntülü görüşme yaparak müşteri olma sürecini tamamlayın. Geçici müşteri şifrenizle İşCep uygulamamızın basit hizmetlerinden yararlanmaya başlayın, dilediğiniz ürünü cep telefonunuza gönderin ve sipariş verin.

Bir tüccar/bireysel tüccar iseniz, ticaret hesabınızın yanı sıra kişisel hesabınızı da açabilirsiniz.

* NFC işlevi iPhone 7 ve sonraki modellerde mevcuttur. NFC işlevini kullanmak için iOS 13 veya sonraki bir sürümünü gerektirir. Android telefonunuzda NFC işlevine sahip olmanız yeterlidir. ** NFC'siz cep telefonunuza İşCep'i indirip ana ekranda "Müşteri olmak istiyorum" seçeneğine tıklayarak uygulamayı tamamlayabilirsiniz.

Müşteri olmak istiyorum hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Ziraat Bankası'ndan müjde! Bankkart Genç'lilere özel kampanya!
Halkbank Paraf'tan müjde! 31 Ekim'e kadar hemen başvurun!
Vakıfbank'tan kampanya! Başvurana anında 300 TL Worldpuan!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön