06 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan rekor promosyon güncellemesi! Emekliler bu habere bayılacak

İş Bankası'ndan rekor promosyon güncellemesi! Emekliler bu habere bayılacak

2023 senesinin Mayıs ayına girilmesiyle beraber emekli promosyon ödemeleri ve kampanyaları yeniileniyor. Türkiye İş Bankası aracılığı ile güncellenen emekli promosyon ödemeleri ise emekli vatandaşların ilgisini çekti.



İş Bankası, Türkiye'nin en büyük bankalarından biridir. 1924 yılında kurulmuş ve Türkiye'nin ilk özgün bankalarından biridir. Banka, Türkiye'de ve yurt dışında birçok şube ve müşteriye hizmet vermektedir. İş Bankası'nın faaliyetleri arasında bireysel ve kurumsal bankacılık, yatırım bankacılığı, sigorta, leasing, faktoring, varlık yönetimi, ödeme sistemleri, elektronik bankacılık gibi alanlar yer almaktadır.

MAYIS AYI PROMOSYON GÜNCELLEMESİ

Ülkemizdeki en prestijli bankalar içinde olan Türkiye İş Bankası emekli vatandaşlara sunduğu teklif ile gğndeme geldi. İş Bankası aracılığı ile  mayıs ayına özel emekli promosyon ödemeleri ilan edildi. Promosyon ödemeleri yanında kampanyaları ile dikkat çeken İş Bankası emeklilerin merceğine takıldı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile beraber emekliliğin keyfini çıkaran vatandaşları kendi bünyesine çekmek isteyen İş Bankası promosyonları yeniledi. Son zamanlarda meydana gelen emekli gelişmeleri ile beraber emekli promosyon ödemelerindeki rekabet sürat kazandı.

İş Bankası ndan rekor promosyon güncellemesi! Emekliler bu habere bayılacak

En düşük emekli aylığı güncellemesi ile beraber yükselen emekli aylığı üzerine emekli promosyon ödemelerinde de otomatik olarak yükseliş görüldü. Emekli vatandaşların promosyon ödemesinden faydalanabilmek için bazı şartları sağlaması gerekiyor.

 


Geri Dön