29 / 04 / 2024

İş Bankası'ndan şok eden ücret! Milyonlar bu haberi araştırıyor! 

İş Bankası'ndan şok eden ücret! Milyonlar bu haberi araştırıyor! 

Emeklilere yönelik banka promosyonlarına İş Bankası'nın da yaptığı şlan eklendi. Her banka kendi ile çalışılması durumunda verdiği promosyon miktarına, İş bankası da 7.500 TL’ye varan ödeme yapacağını duyurdu. Peki İş bankasından promosyon alma şartları nedir? İşte detaylar...



SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Kasım 2022 - 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı seçen veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na transfer eden SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na transfer edenler Maximum Kart ve ek kartları için ücret vermiyor. birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

İş Bankası ndan şok eden ücret! Milyonlar bu haberi araştırıyor! 

Yurt geneline yaygın Şube ve Bankamatiklerimiz vasıtası ile emekli maaşına basitçe erişmek isteyen tüm emeklilerimiz, İnternet Şubesi'nden ve İşCep’ten  emekli maaşlarını transfer edebilir,emekli promosyon başvurusunda bulunabilir ve tüm emekli maaş işlemlerini yapabilirler ya da en yakın İş Bankası 
şubesinden emekli maaşlarını basitçe transfer edebilirler.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön