17 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan şok eden ücret! Milyonlar bu haberi araştırıyor! 

İş Bankası'ndan şok eden ücret! Milyonlar bu haberi araştırıyor! 

Emeklilere yönelik banka promosyonlarına İş Bankası'nın da yaptığı şlan eklendi. Her banka kendi ile çalışılması durumunda verdiği promosyon miktarına, İş bankası da 7.500 TL’ye varan ödeme yapacağını duyurdu. Peki İş bankasından promosyon alma şartları nedir? İşte detaylar...



Emekli Maaşı İş Bankası’na Nasıl Taşınır ve Emekli Promosyonu Nasıl Alınır?

Şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi aracılığı ile basitçe; ya da dilerseniz İş Bankası şubelerine uğrayarak emekli maaşınızı İş Bankası'na transfer edebilir ve promosyon başvurusu yapabilirsiniz. Emekli maaşınızı farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke bulunmuyorsa, maaş taşıma ve promosyon başvurusu işlemleriniz için şubelere başvurmanıza gerek yok.

Şubeye gitmeden İşCep ve İnternet Şubesi maaş taşıma ve promosyon başvurusu için takip edebileceğiniz adımlar aşağıdaki gibidir:

İş Bankası ndan şok eden ücret! Milyonlar bu haberi araştırıyor! 

İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme
İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu
İnternet Şubesi > Başvuru - Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme
İnternet Şubesi > Başvuru - Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

 Ayrıca şubeye gelmeden, e-Devlet’ten banka değişikliği işleminizi yapabilirsiniz. e-Devlet’e İnternet Şubesi ve İşCep vasıtası ile herhangi bir şifreye olmadan giriş yapabilirsiniz. Maaş taşıma işleminiz ardından İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi ve İş Bankası şubeleri aracılığı ile talimatlarınızı hızlıca verebilirsiniz.

Garanti bankası 'daha ne yapayım' der gibi promosyon veriyor! Promosyon artı bonusu duyanlar şok oldu! 

İnternet üzerinden alışveriş yapanlar dikkat! Ziraat bankasının bu fırsatını kaçırmayın! 

Promosyon yarışı hararetlendi! Kampanyanın kralını yaptı! TEB'den 7000 TL promosyon! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön