17 / 05 / 2024

Promosyon yarışı hararetlendi! Kampanyanın kralını yaptı! TEB'den 7000 TL promosyon! 

Promosyon yarışı hararetlendi! Kampanyanın kralını yaptı! TEB'den 7000 TL promosyon! 

Banka kampanyaların ardı arklası kesilmiyor TEB Türkiye Ekonomi Bakanası'da emekli maaşlarını taşıyanlara 7000 TL veriyor. Kampanya için gereken şartları haberimizden okuyabilirsiniz.



 Emeklilerimize 7.000 TL'ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize emekli maaşını TEB’e ilk defa getiren her emekli maaş müşterisi,  yakını için 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül avantajı

 Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay süresince Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı veren emekli maaş müşterilerimiz  7.000 TL’ye varan promosyona hak kazanıyor.

Promosyona ek olarak Bankamızı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını Bankamıza ilk defa taşıyan her emekli maaş müşterisi, yakınları için 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül kazanmaya hak sahibi oluyor.

7.000 TL’ye Varan Promosyon Kampanya Detayları:

Kampanya 01.11.2022 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini içeriyor.

Emekli müşterilerimizin kampanya süresi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları  gerekmektedir. Otomatik fatura ödeme talimatının bir tanesinin  elektrik faturası olması zorunludur. Aksi durumda ek promosyondan faydalanılmayacaktır.
Müşterilerin maaş transferi yapıldığında maaş tutarına bağlı olarak aşağıdaki tabloda verilen promosyon ödemeleri yapılacaktır.

Promosyon yarışı hararetlendi! Kampanyanın kralını yaptı! TEB den 7000 TL promosyon! 

Aşağıdaki tabloda “Nakit Promosyon” gösteegesinde belirtilen miktarlar müşterilerimizin emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay süresince Bankamızdan almayı taahhüt etmelerine  karşılık verilecek promosyon tutarlarını, “Ek Promosyon” göstergesinde belirtilen miktarlar ise müşterilerimizin 36 aylık taahhüt zamanı boyunca Bankamızda 
en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı (biri elektrik faturası olması şartı ile)  bulundurmalarına nazaran verilecek promosyon ücretlerini belirtmektedir.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön