24 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan son dakika kampanyası! Son 17 gün!

İş Bankası'ndan son dakika kampanyası! Son 17 gün!

İş Bankası, mobil temassız ve TR karekod ödemelerde MaxiPuan kpanyası başlattı. Kampanya 1-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. İşte ayrıntılar...



İş Bankası, müşterilerine özel bir kampanya başlattı. 1-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında İş Bankası kartlarıyla mobil temassız veya TR Karekod ile yapılacak ödemelerde MaxiPuan kazanma fırsatı sunuluyor. Kampanya kapsamında, 400 TL ve üzeri tutarda yapılan her mobil veya TR Karekod ödeme işlemi için 10 TL MaxiPuan kazanılabilecek. Toplamda ise müşteriler, kampanya boyunca en fazla 100 TL MaxiPuan kazanma imkanına sahip olacaklar.

 İş Bankası ndan son dakika kampanyası! Son 17 gün!

Kampanyaya katılmak oldukça kolay. İş Bankası Maximum ve Maximiles özellikli bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartları ve MaxiPara Kartları kampanyaya dâhil edilirken, ticari kredi kartları, vadematik kartlar, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, temassız özellikli İş Bankası kartları ile yapılan temassız ödeme işlemleri, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değil.


Geri Dön