03 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan son dakika müjdesi! 1.000 USD'ye kadar Hediye Kart verilecek!

İş Bankası'ndan son dakika müjdesi! 1.000 USD'ye kadar Hediye Kart verilecek!

İş Bankası, YUVAM Hesabı müşterilerine Türk Hava Yolları'ndan 1.000 USD'ye kadar Hediye Kart kazanma imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında döviz mevduatlarını YUVAM Hesabı'nda değerlendiren müşteriler, birikimlerine ek olarak Türk Hava Yolları'ndan özel hediyeler elde edebilecekler. Detaylar haberimiz



İş Bankası, müşterilerine YUVAM Hesabı ile Türk Hava Yolları'ndan hediye kart kazanma fırsatı sunuyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın Türk Hava Yolları ile birlikte başlattığı bu ortak kampanya, döviz mevduatlarına dayalı birikim yapmak isteyen müşterileri hedefliyor.

İş Bankası ndan son dakika müjdesi! 1.000 USD ye kadar Hediye Kart verilecek!

Kampanyaya katılmak için 15 Mayıs 2023 tarihinden itibaren 50.000 USD, EUR, GBP ya da CHF ve üzeri döviz mevduatıyla YUVAM Hesabı açmanız ya da YUVAM Hesabı'nın vadesini yenilemeniz gerekiyor. Bu koşulları sağlayan İş Bankası müşterileri, 1.000 USD'ye kadar Türk Hava Yolları Hediye Kartı kazanma şansına sahip oluyor.

Kazanılacak hediye kartları, hesap bakiyesi büyüklüğü ve vade tercihlerine göre değişiklik gösteriyor. 12 aydan daha kısa bir vadeyle YUVAM Hesabı açan müşteriler, 250 USD veya 500 USD değerinde Türk Hava Yolları Hediye Kartı kazanabiliyor. 12 ay ve daha uzun bir vadeyle YUVAM Hesabı açan müşteriler ise 500 USD veya 1.000 USD değerinde Türk Hava Yolları Hediye Kartı elde edebiliyorlar. Ayrıca, 100.000 USD ve üzeri tutarlarda YUVAM Hesabı açan ya da yenileyen müşterilere "Turkish Airlines Corporate Club Türkiye Kartı" da verilecek.


Geri Dön