01 / 05 / 2024

İş Bankası`ndan yeni kampanya! 20 Ocak 2023`e kadar sürecek!

İş Bankası`ndan yeni kampanya! 20 Ocak 2023`e kadar sürecek!

Türkiye'nin en popüler bankalarından İş Bankası'ndan şoke eden bir açıklama geldi. Buradan kontrol edin! Peki, kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar...



Türkiye'nin en popüler bankalarından İş Bankası'ndan şoke eden bir açıklama geldi. İş Bankası bu ay resmi internet sitesinde geniş çaplı bir kampanya yayınladı. İş Bankası'na göre kampanya 20 Ocak 2023'e kadar devam edecek.

Türkiye'nin en popüler bankalarından biri olan İş Bankası, kampanyanın tüm detaylarını resmi internet sitesinde duyurdu. Kampanyanın adı "Tchibo'da 30 TL MaxiPuan!" olarak kayıtlara geçti.

İş Bankası, kampanyanın detaylarını şu cümleyle açıkladı:

"20 Aralık 2022 – 20 Ocak 2023 tarihleri arasında Maximum Mobil ya da İşCep uygulamamız üzerinden kampanyamıza katılın, Tchibo mağazaları veya www.tchibo.com.tr’den tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri ilk alışverişte 30 TL MaxiPuan kazanın!"

Kampanyaya nasıl katılabilirsiniz? Kampanyaya dahil edilen kartlar neler? Kampanyaya dahi̇l olmayan kartlar ve i̇şlemler neler? Kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz? İşte kampanya hakkında tüm detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön